Innostuin silmäämään läpi tämän vuoden arkistoni. Kokosin tähän ihan kiusallani lyhyitä katkelmia, joiden pitäisi toimia helposti ja ilman kummempia selittelyjä, ja niin vain minä tässä selitän.

***


Se on kuin joku sanoisi kiitti vitusti, eikä oikeasti tarkoittaisi kiittää.
Linkki

Joskus pienempänä ihmettelin, kuinka kolumnistit keksivät kirjoitettavaa joka viikko. Nykyään ihmettelen, kuinka he malttavat olla hiljaa ne muut päivät. Vaikka heillehän maksetaan juuri siitä.
Linkki


Istun taas tämän taulun edessä, jossa on valokuvia professoreista. Joukossa on yksi nainen, ja hänkin on sen näköinen, että haluaisi mieluummin olla mies.
Linkki

Jos minä menisin naimisiin, autoni perässä lukisi Myötä- ja vastanaineet. Tietäisittepä sitten vilkuttaa.
Linkki


– Mitä ruotsalainen jänis sanoi rautakaupassa?
– Kolme käpälää ja Black&Decker.
Linkki


Hänen kasvonsa kalpenivat ja suu juuttui ikuisuudeksi niille sijoilleen. Mietin, ettei jutultani ollut väriä tai hajua puuttunut, mutta mauton se tosiaan oli.
Linkki


Mutta ei, ei se mikään nummilapsi ollut. Samassa aloin pohtia, mahtaako lehtolapsikin olla oikeasti kehtolapsi. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun olisin ollut kaikki nämä vuodet väärässä.
Linkki


Yksi syy on toki sekin, että olisin vahingossa kuitenkin mennyt Torniin ja kironnut Toveriin käskeneen Jannen huonoa spellaustaitoa.
Linkki


"Ylemmän tutkinnnon suorittanut olisi esimerkiksi insinööri ylempi AMK WTF".
Linkki


Ylioppilastodistuksesta saa vaikka hyvän hiirimaton, kunhan kääntää sen ylösalaisin, valkea puoli päällepäin. Se kirjava printti kun sotkee hiiren sensoreita. Sensoreiden viimeinen kosto. [tuo viimeinen lause oli se nyt keksitty uusi juttu, jonka varjolla oikeutetaan kokoelmien vakiojuttu, sisältää uutta materiaalia -leima. – PA 26.12.]
Linkki

Minusta on ältsin päheetä näyttää busseille käsimerkkiä niin kaukaa, ettei kuljettaja vielä huomaa. [Kenties parempi, ettei näe, jos huomioi, mitä merkkiä tapaat näyttää.]
Linkki


Joku, joka tuntee realliteetit kuin Paasikivi.
Linkki

Sitä etsieässäni mietin – kuten kai kuka tahansa terve mies – miltä näyttää fallistinen ohjus. Pasifistit kai itkisivät, ettei muita olekaan. Hiton wuziet, röh röh.
Linkki


Minulla on näppituntuma, jonka mukaan veroprogressiota kannattavat innokkaimmin ne, jotka eivät peruskoulussakaan ymmärtäneet prosenteista yhtään mitään.
Linkki


Historiankirjassa luki Porkkalan asemesta, ja minä katsoin, että aika rentoa kieltä on historioitsija lipsahtanut käyttämään. Että kas kun ei saman tien beissi.
Linkki


Unessani Steve Jobs, John Lennon ja Kysyn vaan olivat yhtyneet yhdeksi ja samaksi hahmoksi, joka väitti olevansa Jeesus.
Linkki


Sit niinku just hauskinta oli must tota se, ku Numi Nummelin sano summa summarum.
Linkki


Ostin sitten halpaa saksalaista juustoa, jota ihan trivialiteetin nimissä voisin kutsua saksalaiseksi jüüstöksi.
Linkki


Minä en jostain syystä keksisi lähteä miettimään, olisivatko ovelat virkamiehet keksineet nimetä työministeriön coolisti Ministry of Labouriksi ja lyhentää sen sitten iskevästi MOLliksi.
Linkki


En ollut koskaan aiemmin nuollut lyhtypylvästä, en edes jäädyttänyt alahuultani vetoketjuun.
Linkki


– Minä en usko, että ihmiset vihaavat niinkään Helmenkalastajaa kuin sitä, mitä hän edustaa.
– Mitä hän sitten edustaa?
– Itseään.
Linkki


Kännykkä-tv:n yleistyttyä lipuntarkastajat voisivat samalla kertaa vahtia, että kaikki matkustajat ovat maksaneet myös tv-lupansa.
Linkki

Kyseessä lienee viinikirahvi.


Linkki


täydellinen yo-aineen otsikko on Hyvinvointivaltio – parasiitin paratiisi?. Räätälöin tuon joskus kauan sitten. Se sisältää ylevän teeman, sivistyssanan, nokkelan sanaleikin, ajatusviivan ja – sokerina pohjalla – haastavan kysymysmerkin.
Linkki


Vuosiluvut eivät ole tärkeitä – paitsi tärkeät vuosiluvut, päättelin aikoinaan reaalikokeeseen lukiessani.
Linkki


Tätä vauhtia ensi vuoden ihmisläheisen internetsovelluksen palkinnon pokannee Hesarin näköisversio.
Linkki


Kauppislaiset puhuvat jatkuvasti substanssista. Vähään samaan tapaan kuin PA naisista. Kaihoisasti ja toivoen, että ehkä minullakin, joskus.
Linkki


Jos keskustakirjastoa ei kerran onnistuttu saamaan Kamppiin eikä Sanomatalon nurkille, ainoa järkevä vaihtoehto on rakentaa se remontoitavaan Makkarataloon. Ellei sitten kompromissiratkaisuna Santahaminaan.
Linkki


JCP: Kun on niin perkeleen pyhä, että kirkotkin on kiinni.
Linkki


– Sit sulla on tää yks sana, jota sä toistat koko ajan. Tiätkö sä ite mikä se on?
– Öö, oisko, tota, oikeesti?
– Ei, se on iglumuotti.
– Ai, enpä ois uskonu. Iglumuotti? Mitenköhän se sitten – iglumuotti – ai nojoo, tolleehan se, hehe. Pitää varoo, joo.
Linkki


Kirjoitin vahingossa palaajasta, mutta sehän olisi suomeksi come-backin tekijä.
Linkki


Kyllä moiseen tarvitaankin tyylitajuinen homo eli gaykari.
Linkki


Päätäni särkee yhä ja vuotava nenäni antaa uskottavan selityksen kaikille näille kirjoituspöytäni paperitolloille.
Linkki


Mielipidekysymyksissä totuus on alati alaston, eikä nakuasioista sovi kiistellä.
Linkki


Minä nyt toisaalta luulin myös, että kertaushajotus olisi yleisessä käytössä oleva sana, mutta ilmeisesti on sittenkin niin kuin aikoinaan kutsunnoissa kertoivat, että Intti on jees!.
Linkki


Teille tietämättömille voisi otsikoida n00beille suunnatun opastuksen.
Linkki


Kirjataan tässä vaiheessa muistiin kehittämäni uudissana, umgreifen, joka tarkoittaa baarista toiseen vaihtamista
Linkki


Avioliitto vähentää miesten riskiä sairastua masennukseen ja vastaavasti kasvattaa naisten riskiä. Valtion tulisi kansallisen mielenterveyden nimissä suosia homoliittoja ja tyystin kieltää lesboliitot.
Linkki


Kertokaa vielä, mihin voisi kytkeä sanaparin kanssalaiset, medföljare, niin pääsemme tästä pikapuoliin nukkumaankin.
Linkki


Hänen mukaansa maailma olisi paljon parempi paikka, jos jokaisen digikameran tilalla olisi sähkökitara.
Linkki


Älykkään vaikutelman saa aikaiseksi, kun ymmärtää puhua oikeassa kohtaa prosenttiyksiköistä.
Linkki


Tai miettiä, onko suoriutumiskeskeinen yhteiskunta niin kiva juttu. Mika Myllylä riutukoon suolla, kun tekee sen kerran vapaaehtoisesti.
Linkki


Minä kun aina tykkään kysellä kaikkea epäoleellista. Myyjän kengänkoko oli 44, mutta hän kertoi, että ne olivat väljää mallia. Tavallisesti hän hankkii neljävitosia. Nätti nainen, ei siinä.
Linkki


Olethan 17 vuotias ja omaat hyvän suomenkielen taidon
. [sic][sic][sic]

7 päivää -lehden rekryilmo.
Linkki

Omo kertoo mainoksissaan, että Lika on hyväksi. Siksikö heidän pesuaineensa eivät poista sitä vaatteista?
Linkki


Kaiken maailman SAKin hivutusta [ihan vain sakinhuvituksen hengessä laitoin].
Linkki


idiootit, jotka hokivat elämä on laiffii. Nyt sama porukka sanoo enää elämä on. Kukahan keksii lanseerata pelkän elämän?
Linkki


Mietin sitäkin, että Springsteen ja Willis ovat molemmat aivan Brucen näköisiä. Sehän on lyhenne sanoista brute force, ellette tienneet.
Linkki


Olen saattanut ihmetellä ennenkin, miksi verotuksesta ei puhuta mitään peruskoulussa. Se kun sentään koskettaa meistä kaikkia [toisin kuin vaikkapa seksivalistus]
Linkki


Vastaisen varalle voitaisiin määritellä, että älypuhelin on sellainen, johon on saatavilla uusimmat virukset.

Ihan vain tiedoksi, että minä vihaan kaikkia väännöksiä tuosta alkuperäisestä teemasta. Vihasin jo vuoden 1994 mainosta Kesä lyhyt, Jättis iso. [Vihaan myös kaikkia viittauksia sietämättömään keveyteen.]
Linkki


Ennen mies sanansa myö kuin maata syö (another one bites the dust), kuten Vanha kansa oivasti kristallisoi kantansa blogiskenen kaupallistumiseen vuoden 1953 paluuhittisinkunsa nimessä
Linkki


Minä olen aika varma, että Iken alla -läppä on kulutettu jo puhki, mutta itse keksin sen vasta nyt.

Joku ehdotti, että tupakoitsijoille tarvitsisi laittaa sellainen merkki otsaan, jotta [en muista miksi, oli sentään jo aika myöhä]. Tarkoitat ilmeisesti polttomerkkiä? kyselin nokkelana.
Linkki


Minua vain jotenkin huvitti, että vaikka elokuvan rakkaustarina oli yhtä äärimmilleen venytetty kuin Angelina Jolien alahuuli, kappale ei jää tunnelmaltaan yhtään vähäisemmäksi. Angelina Jolie. [kuka näitä nimiä oikein suunnittelee ihmisille. kannattaisi Nokiankin palkata sama kaveri miettimään mallinimiä.]
Linkki

Eli: tilanteessa, jossa mummot kieltätyvät antamasta rahaa rippikoulun asemesta Prometheus-leirin suorittaneelle lapsenlapselleen, voitaisiin puhua protusorrosta.
Linkki

Näin riittää, että muistaa, koska on syntynyt. Ja sen voi prujata ajokortista. Kuluvan vuoden nyt saa aina googlattua.

Entäs sitten, kun netti ei toimi etkä pääsee googlaamaan? kysyvät teknofoobiset vastaanhangoittelijat tietenkin. Aivan kuin siinä vaiheessa ei olisi hieman suurempiakin ongelmia kuin miettiä jotain niinkin epäoleellista kuin ikäänsä.
Linkki


Toinen vaihtoehto on, että edessä oleva asiakas valitsee ässäarpansa kansiosta niin monimutkaisella algoritmilla, että joutuu turvautumaan laskimeen. Ja nuo kännyköiden laskimet kun ovat hieman mitä ovat. Neliöjuurikin puuttuu.
Linkki

Mietin, miksi en enää kävele. Minä liikun vain juosten ja bussilla. Kävellen kun en ehtisi kyytiin.

En kehdannut kertoa, mitä tapaan tehdä deodorantillani [tilanteessa, jossa deodoranttiani nuuhkuteltiin ringissä] – paikalla oli sentään naisiakin.

Like. No. Other; minä olen Sony, sinun viihde-elektroniikkavalmistajasi, älä pidä muista valmistajista.
Linkki


Ymmärrän kyllä, että oikeasti wap kuuluu samaan surullisenkuuluisaan sarjaan kuin paavi ja Matti Nykänen.

Parasta lapsuudentarinoissa on, että niitä on helppoa luoda lisää. Väittämällä, että tein nykypäivän hölmöilyni pikkulapsena voin uskottavammin julkaista ne.
Linkki


Koska en enää pysty miettimään muuta kuin että hevibändin keikka voisi päättyä ilotilutukseen, lienee aika kömpiä taas nukkumaan

Niin, Oopa, hirvethän hyppivät sillä pöydällä, mutta kyllä tällä kertaa olisi ilmeisesti sittenkin oikein sanoa, että nostin kassin pöydälle.
Linkki


Voi siis ristikanta ei, tiätsä, oikein oo sellanen kesäjuttu. Kyl tuolla perällä saattaa olla jotain, mutta kokoja on varmaan kauheen huonosti, mies sössöttää uskottavasti, ässä on soinnikas, hiukset otsalla. Farkut ovat hieman kuluneet: osa kulutuksen jäljestä on haalistunut pois ja housut näyttävät paikoitellen lähes uusilta.
Linkki

Fan, niin kuin me Hankenilla sanomme. [hahaa, jäit kiinni, oikeasti Hankenilla sanotaan vittu ihan niin kuin kaikkialla muuallakin]
Linkki


Minun keinoni suojella rajallista havainnointikapasiteettiani infoähkyn hyö'yltä on olla koskaan lukematta mitään Comic sansilla kirjoitettua.
Linkki


Kaverini pohdiskeli äskettäin, mikä olisi pedofiilin vastakohta. Siis sellainen, joka sekaantuu turhan iäkkäisiin tapauksiin. Olisiko nekrofiili, vastasin.
Linkki


Myös toinen joukkue oli pesänrakennuspuuhissa saapuessamme. Sen verran avuttomasti pelasivat, ettei sentään tarvinnut pesiskateudesta kärsiÄH.

Katsokaa vain, kuinka vuoden kuluttua kaikki pelaavat pesäpalloa. Teekkaritkin perustavat joukkueen nimeltä HUTin keittäjät.
Linkki


On aivan mahdollista, että Nokian tuotteet eivät jatkossa henkilöidy Kallasvuohon aivan yhtä kiinteästi kuin Applen laitteet Jobsiin.
Linkki


Helppoahan sitä on poimia mukaan jostain kadunkulmasta, lykätä hiemaan rahaa ja polkaista pari kertaa – vaan annas olla, kun pitäisi laittaa tavara uudelleen kiertoon, löytää kaupunkipyörälle jostain vapaa teline.

Tietenkin, jos olisi haka neuloja, ei tarvitsisi hakaneuloja [hihhaa, huumorikiintiö täytetty].
Linkki


Kun Bebekin täti kysyy, haluatko mukaan pahvinkappaleen, joka estää hentoja viisareita taipumasta kuljetuksen aikana, älä vastaa ylimielisellä katseella ja sano, että en tod, kiitti vaan, on meitsi, kato, ennenkin niinku viisareita kuljetellut.
Linkki


Ei minulla ole muuta sanottavaa kuin että, kas kun Apocalyptica ei suojannut soittimiaan sellofaanilla.
Linkki


Olo on kuin hetkellä, jona salainen ihastus vastaakin katseeseen. Mitäs nyt tehdään? Onneksi minulle ei ole koskaan käynyt noin.

Yhden teorian mukaan jokainen ihminen on oikeassa kerran elämässään. Tai ainakin minä sanon noin aina erehtyessäni.
Linkki


Höh, huijasin, oikeasti lattia on lakaisematta siksi, että sitä ei näy
Linkki


Minä luin kaupasta juomista hakiessani Seiskan kannen, jossa kerrottiin Matti Vanhasen kiihkeästä seksisuhteesta ja mietin, eikö kiihkeys liity seksisuhteeseen elimellisesti.
Linkki


Minä toisaalta yritin opettaa luokkakareilleni myös, että tulee sanoa parempi paras eikä hyvempi hyvin. Turhaan. He eivät ikinä oppineet sitä eikä minulle lopulta jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin etsiä uudet kaverit
Linkki


Se-sel-sellisti, mi-mistä si-nä ttt-tiesit, et-ttt-äätätäiti, mies änkytti.
Kuten ennakkoon arvelin, olin erehtynyt. Kyseessä oli näemmä Psellisti.

tilasin varmuuden vuoksi rikosrekisteriotteeni. Paperi maksoi kymmenen euroa, eikä siinä edes lukenut mitään. Kyllä taas harmitti, että jätin nuoruuteni elämättä.
Linkki


Aiemmin päivällä olin hymähtänyt, kun en ollut löytää huonetta 404.
Linkki

Finrexin sopii muuten mainiosti yhteen Camparin kanssa.

Ajoin autoa ja kuuntelin, kuinka kaiken maailman urpot soittivat studionumeroon nähneensä hirven tai viljapuimurin ja mietin, mikä kumma heitä motivoi. Mikä kukaan on naureskelemaan blogaajille näiden säälittävyydestä tuohon verrattuna.
Linkki


No, tunteilu sikseen [kirjoitin vahingossa tunteilu seksiin – mikä absurdi ajatus!]
Linkki


Ymmärrän senkin, että lentokentällä ei ole syytä mutista epämääräisesti pommista joka välissä, ei huoahtaa liian helpottuneen näköisesti läpäistyään metallinpaljastimen – eikä kertoa passintarkistajalle, että Kaikki menee suunnitelmieni mukaan.

Mietin vain, mitä Sektorin kommenttipalstan urpot itkisivät, jos Apple toisi automaattisesti kääntyvän näytön iPodiin. He valittaisivat, että niin niin, mutta toi ei toimi avaruudessa.

Vihje: Saat enemmän hakutuloksia, mikäli poistat lainausmerkit, google neuvoo.

Voisi neuvoa myös, että laittamalla hakusanaksi free goat porn saat vieläkin enemmän hakutuloksia.
Linkki

miksi ihmeessä Kalliosta löytyneiden salaamattomien wlan-verkkojen löytyminen julkaistiin kuin poliisi olisi paljastanut merkittävän hamppuviljelmän?
Linkki


Kiltteys ei ole seksikästä, ja seksikkyys on korvannut hyveellisyyden ihmisyksilön pyrkimyksenä [ironista on, että Matti Vanhanen pärjää jostain syystä molemmissa rankkauksissa.
Linkki


Pettynyt sitä vastoin olin huomattuani, että Cityn toissanumeron kannen väärinlukemisen tuloksena syntynyt kulinarsisti tuotti sekin yhden osuman.
Linkki


Nykyään haluavat sen sijaan tietää, mitä douppia olen ottanut. – Hehjoo, ai ett' Camparia, giniä ja punasta vermuttia, älä viiti, kyl sä hei mulle voit kertoo.

Ärsyttää, kun ihmiset sanovat älä viiti yhdellä teellä. [vitutaako suorastaan?] Melkein yhtä typerää kuin puhua blogaamisesta yhdellä geellä.
Linkki

Joku ontuva huumoriblogaaja voisi todeta, että varmaksi voidaan sanoa ainoastaan, että [Bodom-jutussa] kyseessä ei ollut ainakaan soputeltta.

Smogu sijaa antaa on huonoin vähään aikaan keksimäni aasinsilta.

Teinityttö toisteli paniikissa, että nyt mä kuolen, ne tappaa mut. Empaattisena ihmisenä toivoin, ettei hänellä ollut povarin lahjoja. [öö, onko povarin lahja taskulämmin kossu?]
Linkki


Mietin vain, oliko Vanhanen sitten anaalisen seksikäs.

Matin ja Merjan ero kuulemma HOITUU SOVUSSA. Media-blogi osaisi varmaan kertoa, onko Sopu Apu-lehden rinnakkaisjulkaisu.

Tilasin kanahampurilaisen ja hän kuuli sen triviaalisti kalaksi. Tilasin Spriten ja ihmettelin, miksi saamani juoma oli ruskeaa. Kohta oivalsin hänen tulkinnieen minun pyytäneen lightin. Kolan siis. Mitäs siinä, ranskalaista pernavoita maiskutellessani mietin, että tulipa kokeiltua jotain uutta.
Linkki

Voi tätä maailmaa: Kiinassa iskee Khanun, Japanissa Koizumi etenee rytinällä – tietää Satanen kertoa.
Linkki

Wtf-koirana tunnetun käyttöliittymäinnovaation ilmestyttyä näkyviin pastori intoutui suorastaan suitsuttamaan, että Bill Gates on kyllä itse piru siinä, missä Steve Jobs on Jumalan remmissä.
Linkki


Tässä samalla patentoin myös termin teknofiilistelijä, joka tarkoittakoon rennnosti ottavaa teknologiaintoilijaa.

Oletteko koskaan miettineet, kuinka typerältä näyttäisi, jos web-osoitteiden alussa ei lukisikaan www, vaan vaikkapa rrr tai qqq?
Linkki


Mutta sitten kuuluikin vallan kauheita: kuulin Karu sellin lähteneen [aika hyvä poljento, olisikohan tuossa aineista suomirokkibiisin kertsilyriikaksi].

Ai blogia, olen lukenut niistä. Valtamedia kuulemma pelkää nousevaa kansalaisjournalismin aaltoa ja kaiken kerrotaan 'sujuvan suunnitelmien mukaan' – en kylläkään tiedä kenen, kommentoin asiantuntevasti.

Aikamoista koohotusta ollut. Jopa siinä määrin, että aloin miettiä, mitä vauhtisoikeus olisi. Olisiko se sitä, kun ympyrä venahtaa matkatessaan niin kovaa, että aaaaaiiikkaaaaa aaaalllllkkaaaaaa, hihii tiedättehän.
Linkki


Jotenkin tuntuu niin tyhjältä ja epäreilulta. Minä sentään modasin Mac minin onnistuneesta ilmalaivaani ja asensin iPodin kuoriin c-kasettisoittimen eivätkä pahaiset hyväkkäät suoneet linkkausta.

Suomessa olen tottunut perinteisesti siihen, että kielenopettajilla on jotain sisäsyntyistä ja periaatteellista loogista ajattelua vastaan.
Linkki


Kun hersyttelee mielessään, kuinka nokkelasti sivaltaa niistä Ilta-Sanomien ulkomainoksista, joissa Erkki Liikanen esiintyy arveluttavasti pullottavissa harmaissa kalsareissa.

Sittenkin Applella olisi vielä varaa trimmata logistiikkaansa. Ihmislähtöisestä suunnittelustaan tunnetun firman luulisi ymmärtävän, että älykäs suunnittelija on havainnut, että yhdeksän kuukautta on sovelias aika odottamiselle.
Linkki


BPT: Oli kyllä aikamoista settiä viime yönä. Mä en oo ennen nähny tollasta kielitemppuilua, piinaavaa hersyttelyä ja sitten yhtäkkistä kulminaatiota ja mieletöntä lopputykitystä. Upeeta. Mutta sittenkin, eihän tää voi tällaisena jatkua. Sun pitäis tajuta, että sä oot nyt naimisissa. Et sä voi vaan huumoriblogata yökausia.
Linkki


Rakenteen ansiot ilmeisiä, voiko asiaa enää äidinkielenopettajamaisemmin ilmaista? [se on sittenkin kauneinta, mitä kaltaisellesi puhuekyvyttömälle raukalle voi sanoa]
Linkki


Hän tarkoittaa, että vaikka minä lainausmerkit sanan ympärille laittamalla osoitan, että ymmärrän, että sanavalinta on huono, minä en kunnioita sinua, lukijani, sen vertaa, että korjaisin sen.

Ja mietin, että siksi [koska eivät anna maksaa kortilla kapakassa] käteinen on saksaksi Bargeld.
Linkki


Mimosa sitäpaitsi valitti, että hänestä on tullut Blogistaniassa silkka tekstiobjekti.

JCP: Älä ny taas avaudu. Kato, kun ortodokseilla on erilainen risti ku katolisilla, niin siinä oli siis kyseessä niinku ristiriita. Taajuutsä. Siks ne kirkot eros.
PA: Niin, ristiriita on tunnetusti jälleen yksi Agricolan kehittämistä sanoista.
PA: Paitsi, että se kirjotti sen ceellä...
Linkki


Minä olen kaihomielisenä romantikkona aina jotain kirjoittaessani kuvitellut yleisökseni tulevan puolisoni. [Kuten mainittua: tulevalle pomolleen – Isosisko]

Jos aloittaisin tämän blogin nyt, valitsisin nimeksi luutavasti seksikkäästi: Blog Helsinki.
Linkki


Uskottaviksi edgelläkävijöiksi itseään luulevat keski-ikäiset puhuvat Kuukkarin jutun jälkeen lastuista ja olettavat sen olevan samalla tapaa tyylikästä kuin kömpelöiden bluetooth-handsfree-härpättimien kera kulkeminen.
Linkki


Niin, ja tosiaan, Jouni Tervo sen sanoi. Oikeasti minäkin lähdin Saksaan vain, jotta päivitykseni näyttäisivät ilmestyvän tunnin myöhempään kuin tekevätkään, ja minä saisin kybällä lisäpropseja.
Linkki

Ja Hesari on avannut jälleen kymmenen uutta blogia. Kiinan kerrottiin aikoinaan voittavan Neuvostoliitto antamalla ensimmäisenä päivänä 10 miljoonaa sotavankia ja jollei se vielä riitä, antamalla seuraavana toisen mokoman lisää.

Onko sattumaa, että sanat metabolismi ja metablogismi muistuttavat toisiaan?

Onko mahdollista keksiä mitään nokkelaa, joka yhdistäisi katkaisuhoidon ja lauseet, jotk
Linkki


Kotiin osaaminen voi olla hankalaa, jos on saapunut paikalle taksilla.
Linkki


Pitkien lukijoiden ei silti kannata heittää toivoaan, sillä kuten Vt aikoinaan luonnosteli, huumoriblogaajat ovat pitkiä ja huiskeita ja PA vieläpä vannoutunut funktionalisti.
Linkki


Visioni ainoa aukko on, ettei maailmassa ole tiettävästi yhtään ihmistä, joka haluaisi kuunnella myöskään Radio Novan puhuttuja osuuksia.

Minusta tuntuu, että jos valitsen presidenttiehdokkaani tämän kielivirheiden perusteella, päätökseni on sentään huomattavasti rationaalisempi kuin valtaosalla äänestäjistä.
Linkki

Mutta jos aa kerran voi olla mitä tahansa, eikö silloin ole ihan sama, onko meillä yksi vai kaksi aata, kun se kerran voi olla mitä vaan? ihmettelin. Isä nyökytteli tyytyväisenä: Juuri niin. Tiesinhän minä, että ymmärtäisit.
Linkki


Ovatko vanhempasi ydinvoimalaoperaattoreita, vai kuinka olet noin luonnottoman upea? minä tietenkin kysyin. [sinä se osaat puhua ukrainalaisnaisille.]
Linkki

– Moi, mä oon PA
– Jaa kuule, en oo tarjoomaza.
Linkki


Sama porukka, joka kutsuu neuleita paidoiksi, kutsuu yökerhoja baareiksi.
Linkki


Hyvää, kiitos, näin sinusta unta viime yönä. Ei niin saa sanoa, jätin lopun pois.
Linkki

3 on viitsinyt kommentoida:

Ai täs oli niinkuin best of. Kaffia Stumaa siis. Kenkälaatikollinen pisteitä Camparin runsaudesta.

Ja toinen mokoma siitä että ylipäätänsä(?) kirjoitat.

12/27/2005 01:09:00 ap.  

En sanoisi best of, kun nähdäkseni jutut toimivat paremmin noin niinkuin kokonaisuuksina. Kunhan nyt vähän sörkin aikani kuluksi.

Olisi tietenkin ollut soveliasta käyttää kierrätyskommettejakin, muttei nyt löytynyt tähän hätään sopivaa.

12/27/2005 01:49:00 ap.  

Lokakuun lopussa 1915 lähti suomalainen lähetystö Tukholmaan: senaattori Otto Stenroth, Samuli Sario, A. H. Saastamoinen ja Axel Lille. Aaro Pakaslahti kertoo tästä teoksessaan Suomen politiikka maailmansodassa. Ruotsin valtakunnanmarsalkka kreivi Douglas vaati Suomelta Pohjois-Suomea (Kemijoki rajaksi) ja tarjosi korvaukseksi "niin suuren osan Venäjän Karjalaa kuin se haluaisi."

Suomalaisten lähetystö ei kuitenkaan halunnut luovuttaa Pohjois-Suomea, mitä Ruotsi yritti anastaa vielä 1918.

lyyxem.freehostia.com/teljo.htm


"Presidentti Relander kaatui ruotsalaismielisyyteensä kuusi vuotta sitten [1931]. Olin mukana siinä kokouksessa, jossa maalaisliitto päätti olla asettamatta presidentti Relanderia uudelleen presidenttiehdokkaaksi. Ja se tapahtui juuri hänen ruotsalaisystävällisen politiikkansa takia."

"Presidentti Svinhufvud ei kaatunut yksin ruotsalaisystävälliseen politiikkaansa, mutta se kuitenkin hyvin oleellisesti edisti hänen kukistumistaan."

- Veikko Heiskanen, kansanedustaja (ml), professori

lyyxem.freehostia.com/1930.htm


Vuonna 1905 yleistä äänioikeutta vastusti "Huusis"-lehti. Linkissä Tuulispään pilapiirros.


Piikkilangalla aidattu koulu Espoossa talvella 1908

Vähävaraisten torpparien ja muonamiehien ponnistuksilla syntyi Luukkaan eli Luukin kansakoulu vuonna 1906. Jouluna 1907 C.G. Avellan teetti koulurakennuksen ympärille piikkilanka-aidan sekä karkoitti kevätlukukauden alussa kouluun pyrkivät lapset pois.

kemts.freehostia.com/1900-alku.htm

1/31/2011 02:14:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds