Valmiiksi on pitkä matka

Unohdin eilisestä listastani, että siksi ei ymmärretä lähteä ajoissa kotiin. Shouldn't stay yet I don't go, vai miten se meni.

Kuinka mahtoikin tulla mieleeni juuri tänään.

Vitsi, jossa mainitaan teekkarin olevan valmis vasta, kun tämä ymmärtää, että kaikkea ilmaista viinaa ei ole pakko juoda, on nähdäkseni insinöörivitseistä osuvin.

Auts.

Vilahduksia. Hetki, jona huomaa, ettei enää kykene artikuloimaan suomea. Mutta saksa muka sentään menee kuin vettä vain. [Kuin vettä vain olisi juonut?]

Kun huomaa ihan vakavissaan puntaroivansa lukitun vessanoven takana, olisiko parempi idea oksentaa lattialle vai ikkunasta ulos.

Luultavasti pari päivää [liikaa] jääkaapissa säilömäni kanasotku vain oli pilaantunut.

Varo hevosia, emäntä sanoi viimein lähteissäni.

Kotiin osaaminen voi olla hankalaa, jos on saapunut paikalle taksilla. Minulla oli kartta, mutta siihen tarkentamaan kykenevät silmät olin hukannut jonnekin.

Mahdoin näyttää surkealta, kun ohikulkijat tulivat spontaanisti kysymään, onko kaikki ihan varmasti ok.

Ottaako Krapulablogi vastaan vierailevien tähtien tekstejä?


***

Lisätäänpä sen verran, että jos joku muu on ollut yhtä ulkona blogimaailman myllerryksistä kuin minä, hän ei ole vättämättä huomannut, että Toisinaanajattelija meinaa lähteä lentoon. Lukekaa vaikka tämä tuore teksti. Toivottavasti kaikki Blogsharesia pelaavat ymmärsivät sijoittaa häneen heti alussa.

Niin, ja minä tosiaan huomasin vasta nyt myös Vt:n jäähyväisviestin.

4 on viitsinyt kommentoida:

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

11/06/2005 11:50:00 ip.  

PA: "Niin, ja minä tosiaan huomasin vasta nyt myös Vt:n jäähyväisviestin."

Salaisia piilopaikkoja bloggaajalegendoille järjestetään edelleen. (Räätälöidyt ratkaisut! Vakio-ohjelmistossa mm. impyeitä, lampaita... - Vapise Runkkublogi!) - Piilossa olevat kuuluisuudet tuppaavat vaan bilettämään niin rajusti, että perustavat seuraavina aamuina Krapulablogeja...

11/06/2005 11:57:00 ip.  

PS. Jäi näköjään tuo poistamani kommentti tyhjänä roikkumaan. Sama kommentti kuin tuo julkaistukin. (nussiskelin vain pilkut paikoilleen...)

11/07/2005 12:23:00 ap.  

Aha, jäit kiinni: et seuraa Sun äitis kommenttiosoita, sillä siellä jo aikoja sitten kerroin, että Vt:n jäähyväisviesti löytyy Toisinaanajattelijan varjoblogista!

11/07/2005 08:15:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds