Jotkut meistä

[Tapahtunut tähän asti: PA on hakannut päätään päivitysnappiin Bloggerin etusivun seutuvilla ja kironnut, ettei pääse kotoaan myöskään lukemaan yhtäkään blogspot-julkaisua. Känniblogaus on ollut työn alla jo monta päivää, ja humalatila alkaa hiipua.

Viimein hän keksi kysyä oikean kysymyksen: Mitä Visa Kopu tekisi tällaisessa tilanteessa (ellei olisi häämatkalla)? Uskottavan nörtin elkein PA otti ja avasi SSH-tunneloidun x-window-session koulunsa kautta ja kuin ihmeen kaupalla Blogger toimi jälleen.

Ainoa ongelma on, että tähän selainikkunaan ei voi kopioida tekstiä muista ohjelmista. Ja on täysin varmaa, että ääkköset hajoavat matkalla, jos tekstin julkaisee ensin netissä ja kopioi sieltä.]

[Hajosivathan ne.]Mistä aina tietää vois;
jotkut meistä ja jotkut eivät.
Jotain meiltä vietiin pois,
syötiin kalat ja myytiin leivät.


Hyvin harva meistä tietää, minkä laulun säveleen tuo on runnottu. Ja ne, jotka tietävät, ovat oikeassa: se on hieno biisi.

Olin jälleen sitseillä ja viihdyin. Keskellä naisten viehkeäin mielelläni astuisin. Joku Isosisko kysyi, miksei koskaan lauleta viehkeistä miehistä. Koska viehkeät miehet eivät ole kiinnostuneita naisista, saatoin sanoa. Sen verran olin jo vaikuttunut, että pidin sutkaustani kovinkin nokkelana. Siihen jäi huumorini tältä illalta, loppu oli pyristelyä – joskin ajoittain varsin onnistunutta sellaista.

Ja mietin jälleen läpinäkyviä olkaimia. Ne ovat kovin näkyviä. Yritys on tärkeintä, tavattiin uskoa ennen vanhaan. Sekö niiden tarkoitus on? Ne erottuvat kyllä ja kauas, mutta ne riittävät viestimään, että ymmärrän yläosani olevan avoin ja olkaimeton, siksi nämä.

Vaikka enhän minä mikään – tietenkään – näistäkään ole sanomaan.

Ennen digikameroiden yleistymistä ihmisillä oli tapana valokuvata ainoastaan juhlissa. Joku ulkopuolinen tarkkailija voisi saada varsin vääristyneen kuvan ihmisten elämästä pelkästään näiden albumeja selaamalla. Hieman samaan tapaan kuin elokuvia ja sarjoja observoimalla voisi arvoida Applen markkinaosuuden huitelevan 98:aa prosenttia. Mietin, missä määrin sama pätee blogeihin. Tästäkin voisi kuvitella, että ihmiset tapaavat jatkuvasti ravata sitseillä ja yrityksissä ja toisten blogeissa eivätkä opiskele ollenkaan.

Oli sillä jokin punchline olevinaan.

Joku sanoi vihaavansa digikameroita. Kysyttyäni, miksi hän oli upottanut omani wc-pönttöön. Hänen mukaansa maailma olisi paljon parempi paikka, jos jokaisen digikameran tilalla olisi sähkökitara. En osannut väittää vastaankaan.

Hieman tähän liittyen voisin mainita, että käväisin päivemmällä Kuva 2005 -messuilla. Törröilläni seisoin ständillä, oma käyntikortti ja kaikki. Taisin vahingossa kaupata yhden Powerbookinkin. Naiset tapaavat olla myytyjä, kun kaivan esiin 12-tuumaiseni.

Eikä JCP:llä näemmä mitään hätää: hän on hankkinut aamiaiseksi jauheliharoiskeläpän. Kuinkahan hän reagoisi, jos ihan läpällä söisin sen.

***

Jotta mukaan saataisin jotain huvittavaakin, tutustukaa dna:n Paras mobiilipalvelu 2005 -ehdokkaisiin [äkkiäpä ovat tämän vuoden lopettamassa, Kuukkelikisassakin mennään vasta 2004:ssä]

1. Tietoa lähestyvistä sadealueista suoraan kännykkääsi
2. Päivän Viivi & Wagner ilonasi
3. Oulun alueen paikantava taksipalvelu
4. Numerotiedot aina saatavillasi
5. Tv-ohjelmat kännykässäsi
6. Kumman kaa oisit? Treffi palvelu kännykässäsi
7. Kalorit kuriin
8. Ääniä, kuvia ja pelejä mobiiliviihdekeskuksesta

8 on viitsinyt kommentoida:

Jätkät, hei, meitsi on päivittänyt.

4/24/2005 05:43:00 ip.  

Hyvä teitsi!

4/24/2005 07:09:00 ip.  

Keljua, kun on jo digiboksi. Ei voi äänestää. Mä haluaisin äänestää, mutta noi vappuserpentiinit haittaavat yllättävän paljon. Onhan se se vappuviikonloppu. Ei arvaa kun on niin hiljasta.

4/24/2005 07:11:00 ip.  

Sun äitis on paljastunut:
http://www2.helsinginsanomat.fi/klik/levyraati/albumi.asp?id=130&luku=1970&osio=5

4/24/2005 07:22:00 ip.  

No hei, oliks toi nyt kovin kivasti sanottu?

4/24/2005 07:38:00 ip.  

... mutta se on kyllä totta, että 12-tuumainen saa tytöt aivan villiintymään.

4/24/2005 07:39:00 ip.  

Ja ei kahta ilman kolmatta! (kyllä, katsoin tarpeelliseksi näin sunnuntai-alkuillan kunniaksi täyttää Elitestä pöllityn whiskylasin viskillä).

4/24/2005 07:40:00 ip.  

Olen aina imarreltu Sediksen huomiosta, mutta siitä Sliipparien levykannesta en sittenkään itseäni tunnista (Villi nuoruuteni kyllä sijoittui 70-luvun puoliväliin. Reiteni kuitenkin olivat silloin ja sittemminkin selkeästi soukemmat ja vähäkarvaisemmat.)

4/24/2005 08:34:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds