Eli kahvin uudet poreet

[Taustatietoa. Löysin toimivan välityspalvelimen, jonka avulla pääsen Bloggeriin ja Blogspotiin ilman koulun kautta kikkailua. Jostain syystä tämä onnistuu vain Safarilla, jolla Bloggerin editori ei toimi aivan täysipainoisesti. Tämän vuoksi tästä viestistä puuttuvat kursiivit, lainaukset ja keskitykset sekä valtaosa linkeistä [puuttuivat, kunnes lisäsin ne myöhemmin]. Firefoxilla editori toimisi, mutta Bloggeri ei lataudu. Kovin monella ongelmia kohdanneista tuntuu olevan DNA, mutta kuten Pinserin kommenttikeskustelussa tuli esille, vika on kauempana.]

looppi

Tutut kertovat pedofiilista Hänellä oli satoja uhreja, kirkuu Iltiksen kansi. Kumma, etteivät tutut aiemmin kertoneet, jos kerran tiesivät.

Päivän lainaus löytyy Metrosta:

Markku Piri on valittu 2005 Vuoden Markuksi [sic]. Valinta julkistettiin maanantaina Suomalaisen Markku-liiton [sic] perinteisessä Markunpäivänjuhlassa [sic] Noormarkun Söörmarkussa.


Triviaali jatkokysymys kuuluu, missä vuoden Petterit julkistetaan.

Tai mitä pitää tehdä ansaitakseen vuoden Lallin arvonimen.

Lohdutuspalkinnon saa tv-sivuilla sijaitseva elokuvan nimi Poretta eli keisarin uudet pisteet (Suomi 1941). Kuulostaa aivan jonkin nimigeneraattorin luomukselta. En normaalisti jaksa koskaan lukea tv-ohjelmasivuja lehdistä, mutta ilmeisesti olisi syytä.

Sitäkin heräsin pohtimaan, miksi kummassa joku Cronberg [Mitvit, sano jotain], josta en ole koskaan mitään kuullutkaan, on yhtäkkiä vihreiden puheenjohtajanvaalin ennakkosuosikki. Soininvaara, Sinnemäki ja Krohn sentään vanhoja tuttuja. Tuntuisi aika arveluttavalta valita puheenjohtaja poliittisella päätöksellä sen sijaan, että mietittäisiin, kenestä kansa tykkää ennakkoon.

Minä tietenkin soisin, että vihreissä olisi enemmän Soininvaaran kaltaisia fiksuja ihmisiä.

Mietin taas, että tosielämässä ei oikeasti tarvita kovin paljoa. Älykkään vaikutelman saa aikaiseksi, kun ymmärtää puhua oikeassa kohtaa prosenttiyksiköistä.

Minä olen niin vainoharhainen, että tahtoisin aina puhua asteyksiköistä keskutellessani säätilan vaihteluista viime päivinä.

Minulla tosiaan kesti liki vuosi löytää ratkaisu ongelmaan, kuinka ehkäistä pikakahvinmurujen joutuminen sokeripussiin. Tapasin annostella kahvin ja sokerin samalla lusikalla, jolloin etenkin toista kuppia valmistettaessa lusikka oli kostea ja sokerin ja kahvin muruset tarttuivat siihen ja putoilivat sitten joka paikkaan. Nykyään olen ymmärtänyt säästää lusikan sekoittamiseen ja suorittaa annostelun niin kuin se on järkevintä: suoraan pakkauksesta sirottelemalla.

4 on viitsinyt kommentoida:

Huominen päivitykseni VAIN sinulle luettavissa jo nyt! Varo vaan

4/26/2005 09:47:00 ip.  

Ainailona, kiitos tiedosta!

4/26/2005 09:59:00 ip.  

Miksi kummassa joku Cronberg, josta en ole koskaan mitään kuullutkaan, on yhtäkkiä vihreiden puheenjohtajanvaalin ennakkosuosikki?

4/27/2005 09:56:00 ap.  

Voivitsi, Mitvit puhui minulle.

Joo, tarkoitin, että katso nyt kun on taas ihankamala kotisivu hänellä.

4/27/2005 12:18:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds