Tänne on tultu hiljattain monta kertaa rakkausrunot.fistä. Ajattelin, että maailma on vihdoin tajunnut säkenöivän nerouteni, mutta ei, kyse olikin ISOsta suomen kieliopista, johon joku oli jälleen linkannut [minä en enää kehtaa]. Ah ja voih, miksei minua koskaan ymmärretty runoilijana.

Minä,
joka tiedän mitä tahdoin
joka uskon vasta kun en enää näe.

Aina ei edestään löydä
mitä taakseen jätti.


Se tavallinen tarina, näettehän. Katkeroituneesta runoilijasta tulee yhden geen blogaaja [en luovuta vielä tuossa asiassa, PHS:kin piti sitkeästi TBWA\:ta mukana nimessään varmaan vuoden]. Muistelen urani huippuhetkiä, kuinka minulle maksettiin viisikymmentä senttiä sanalta.

Ennen mies sanansa myö kuin maata syö (another one bites the dust)
, kuten Vanha kansa oivasti kristallisoi kantansa blogiskenen kaupallistumiseen vuoden 1953 paluuhittisinkunsa nimessä [valitettavasti Vanhan kansan sinkkua seurannut albumi Takaisin menneisyyteen floppasi rankasti]. Tuohon hintaan minäkin olen ostettavissa, mutta saavutetusta tasosta en tingi. Se olisi vastoin ikuisen kasvun ihanteita ja siten liki epäisänmaallista.

***

Olen tuskaillut liki puoli tuntia yrittäen kirjoittaa seuraavaa kappaletta [yllä olevan kun kirjoitin pääpiirteissään varastoon jo toissapäivänä], mutta se on yllättävän haastaavaa. Tein perusvirheen ja nukuin aivan liian kauan. Näin minulla ei ole apunani krapulakielen tuomaa luomisvimmaa ja letkeyttä. Yritän palata asiaan tuonnemmin.

4 on viitsinyt kommentoida:

siellä ja täällä puhutaan jostain bändestäi ja sanoituksista, ja taas kerran joudun tuntemaan itseni niin ulkopuoliseksi.

Olen niitä tyyppejä, joille alle kouluikäisenä sanottiin , että sinun on parasta vain aukoa suuta, kun muut laulaa (vrt. päivän HS). Musikaalisesti toivottomana tapauksena en siksi ikinä ole kuunnellut mitään musiikkia, enkä yhtään tunnista, mistä laulelmasta pölyn syönti on peräisin. Kerro, ole kiltti, jäi vaivaamaan (se sanan myymis ja maan syömis käänös oli oiva).

6/05/2005 07:19:00 ip.  

Huh! Tulipas taas typotettua! SKM:n Jani ja Skrubun pni aina ystävällisesti korjaavat väärin kirjoittamani kommentit. Olisiko se täällä bloggerissa mahdollista? Siis että sinä ystävällisesti poistelisit tarpeettomat kirjaimet ja lisäilisit puuttuvat kirjaimet ja yhdysmerkit.

6/05/2005 07:25:00 ip.  

Blogger ei anna kajota toisten sanoihin. Voisin toki poistaa kommenttisi ja lähettää sen omissa nimissäni korjattuna [tai käyttää sinun tunnustasi, sillä Sun äitis ja PA ovat oikeasti sama henkilö - Salaliittoteoreetikko].

Biisin nimi on yllättäen Another One Bites the Dust ja esittäjä Queen. [Se homobändi...]

6/05/2005 07:39:00 ip.  

Ai sekin vai! Onko kaikki bändit homobändejä? (En tunne kuin Beatlesit, Rollarit, Simon and Carfunkelin ja Leevi and the Leevingsin. Mitens ne ränkkää?)

6/05/2005 08:15:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds