Ks. alla

Kirjoitan otsikon tähän alapuolelle, sillä minä ainakin tapaan aina hypätä oikeiden otsikkojen yli.

Toisaalta, hyppään yleensä myös ensimmäisen kappaleen yli.

Olisin ollut pettynyt, ellei avantgarderobe-sanalla olisi löytynyt Googlesta mitään.

Pettynyt sitä vastoin olin huomattuani, että Cityn toissanumeron kannen väärinlukemisen tuloksena syntynyt kulinarsisti tuotti sekin yhden osuman.

Entistä pettyneempi, ettei jatkokehitelmä [vaikkapa tuskin hänenlaisellaan on tarvetta jatkaa mitään] kullinarsisti sekään tuonut puhdasta sivua.

Anteeksi, en pysty.

Tälle lienee hymähtävät aika monet, kirjoittaa Maria Guzenina Iltalehdessä. Vanha ja leipääntynyt blogaaja arvostelee teksteistään rahaa saavien julkkisedustajien kielivirheitä, mikäpä sen oivempaa.

Muistan, kuinka Katja Ståhl kirjoitti Nyt-liitteessä lienee on vuonna 1999. Silloin siellä oli vielä henk.koht.-palsta, jossa sai kysyä seksistä [huhujen mukaan lopettivat palstan siinä vaiheessa, kun seksi lakkasi olemasta henkilökohtainen asia]. Se oli ennen kuin Sellisti ja Visukinttu veivät markkinat.

[Minä en mainitse sitä yhtä naisblogia nimeltä, kun olen vain turhautunut, kuinka nopeasti oikeilla aihevalinnoilla sinkoillaan kohden listakärkeä.]

[Oletko miettinyt, että voisit hieman selkiyttää, milloin puhut suluissa yksikön ensimmäisessä, milloin toisessa persoonassa?]

[Ai minäkö?]

Iltalehdestä silmään pisti myös päivän skuuppi: Pikku G:n oikea nimi on Henri Vähäkainu.

Olisin kernaasti kirjoittanut pienoisen räppipastissin, mutta Lehti ehti ensin, enkä tunne tarvetta lähteä vääntämään peistä tai säilää Augustin kanssa. Unohtui mainita aiemmin: tätä uutista kännykkäliittymien hämäristä oheislupauksista en kyennyt vielä äskenkään lukemaan JCP:lle ääneen repeilemättä.

Ja minä sentään... Äh, ei ole mahdollista luoda onnistunutta ja minä sentään -formaatin lausetta aiheesta kännykkäliittymät. Vaikea markkina, ei auta.

Opin tänään, että Applen tapa käsitellä cd-rw-levyjä on kovin hankala. Levyjen tyhjentäminen ei onnistu suoraan Finderista, vaan sitä varten tulee avata Levytyökalu-ohjelma ja nyhjätä tyhjätä levy sitä kautta. Sektorissa kertoivat, että Maceissa myöskään tiedostoja ei voi poistaa kuin alustamalla koko kovalevyn.

Roskakori on kuulemma pyhitetty nykyään ainoastaan poistettaville levyille. Kuinka vain annattaa hakea EraseCMplugin, jos haluaa ihastella ranskankielistä nettisivua.

Näin tänään sentään teinin, joka käytti valkoisia iPod-kuulokkeita Creativensa kanssa.

Toimikoon illan viimeisenä paradoksina, että miehen on vaikea viedä, ellei nainen paina tarpeeksi vastaan. Minä näin unta, jossa minua ojennettiin olemaan hiljaa silloin, kun minulla ei ole mitään hyödyllistä sanottavaa. Se liittyi kylläkin työyhteisöön eikä blogiini, mutta yritän suistaa jatkossa itseni tästä uomasta.

[Taas selvisit, pni, vähällä rullaamisella. Minä vain säästän raukkoja, jotka keplottelevat itsekin viimein testaamallani Mighty Mousella, jonka rullanystyrä toimii nähdäkseni kovin tunnottomasti, sen vähän mitä minä nystyröistä ymmärrän.]

8 on viitsinyt kommentoida:

Your blog is creative Keep up the great work. Don't miss visiting this site about wicca in respect to info on wicca

8/30/2005 12:13:00 ap.  

Good job ! I might have to ask you for some help on mine. I'm trying to put up a site about Agent Orange it covers the obvious stuff like agent orange in vietnam, but I'm new at this. ---Jack---

8/30/2005 12:22:00 ap.  

Bloggs are such a wonderful way to plublish ones thoughts. Thanks for letting me visit and leave a comment. hydroponics nutrients

8/30/2005 12:27:00 ap.  

Fantastic Blog, I added it to my list and will check in often!

My site is mostly about Free Software , and you
can see it at:
Free Software

Take care, and God Bless.
Ken

8/30/2005 12:33:00 ap.  

Thanks guys, you have no idea how much this means to me. I love your blogs, too.

Lisäsin sitten minäkin tuollaisen sanankopiointitehtävän kommentoijien ratoksi. Melkein yhtä jännää kuin Ringalingin pelaaminen. [hmph... väärin meni, mokoma, ja nämä vaikeutuvat jatkuvasti]

8/30/2005 12:40:00 ap.  

Hei, tämä on hauska peli!

8/30/2005 12:50:00 ap.  

Mighty Mousen rullanyppylästä en osaa mitään sanoa, tai niistä raukoista jotka sitä näppylää räplää, mutta täällä kommenteissa saakin sitten näköjään vierittää ruutukaupalla spämmejä.

8/30/2005 07:48:00 ap.  

Piti tulla testaamaan uusi pelisi. Kaikki tietää, miten kova olen typottamaan, joten voi olla, että jatkossa kommenttieni hiipuminen johtuu väärinnaputelluista verificationeista!

8/30/2005 09:43:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds