Tekstiviestisketsi


Ilta-Sanomat: Oikeustieteen tohtori Pirkko K. Koskinen ihmettelee, miksi Ilkka Kanerva lähestyy kännykällä kaunottaria.
PA ihmettelee, kuka kumma on oikeustieteen tohtori Pirkko K. Koskinen ja mitä tekemistä hänellä on Iken kanssa.

Minä olen aika varma, että Iken alla -läppä on kulutettu jo puhki, mutta itse keksin sen vasta nyt.

Iltalehtikin kunnostautuu.

il-looppi

Kuka nykymaailman ihminen enää puhuu lemmityistä? Jälleen osoitus siitä, kuinka lehdet elävät tyystin omassa maailmassaan. [kuka nykymaailman ihminen enää sanoo tyystin?]

Myös tekstiviestiseksi on konseptina monille aivan uusi, kuten tästä keskustelusta ilmenee [meizi gräbää sun buubsit, beibe?]. Aihetta valaissee muutama sarjakuva [jälkimmäinen k-16. ainaski.].

***

Minä matkustin tänään bussilla Kampista eteenpäin. Arkkitehdit kertoivat avajaisesittelykierroksella, että lentokenttämäisellä interiöörisuunnittelulla pyritään kohottamaan bussimatkailun statusta ja tuomaan mukaan hipaus laatua [Express Bus tuo koalitioon oman osansa äärityylikkäillä Pelle Miljoona -mainoksillaan. kukapa voisi olla tällä hetkellä enemmän in hahmo kuin juuri hän.]. Ei, mietin vain tätä, kun katselin, kuinka upeaa väkeä bussiin tällä kertaa kapusi. Ei tuolla linjalla tavallisesti.

Bussikuskihan kontrolloi terminaalin porttia peruuttamalla puoli metriä taaksepäin, jonka jälkeen sensorit huomaavat bussiin siirtyneen ja sulkevat oven. Tämänkertainen kuski oli hätää kärsimässä lähtönsä kanssa. Hänen laitteensa piippasi määräajan merkiksi, ja juuri samalla hetkellä sisään hyppäsi yksi vihoviimeinen lippua ostamaan. Hänen jälkeensä ihmisiä tuli tasaisena virtana vielä kymmenen kappaletta eikä kuskin kyennyt peruuttaamaan ja sulkemaan porttia. Lopulta hän lähti ryömittämään vähä vähältä, vaikka porukkaa yhä tungeksikin bussin oviaukossa, jotta sai sentään portin kiinni.

Hieman kyllä tuntui viimeisen mailin ongelmasta kärsivän tuo uusi järjestely. Matka Ruoholahdesta Kamppiin kestää kovin kauan hiemankin vilkkaammassa liikenteessä. Eikä uusi asemajärjestely lopulta kauheasti lyhennä kävelymatkaa bussilta metrolle. Semminkin [eihän kukaan enää nykyään sano semminkin. semminkään blogiteksteissä], jos bussi olisi sattunut remontin aikaan pysähtymään soveliaasti Runeberginkadulle.

Minä olen hirveän heikko kadunnimissä. En hahmota maailmaa sillä tavalla ja olen näin myös kovin huono neuvomaan tietä kellekään. Minulla on oma malli päässäni, mutta se on hankalasti kommunikoitavissa eteenpäin. Mutta leikitään nyt kerrankin eksaktia ja pätevää ja puhutaan kaduista ihan oikeilla nimillä.

***

Linkosuo mainostaa uutta leipäänsä, jossa on makua ja kaikkea niin rutkasti, että leivästä puuttuvat vain säilöntäaineet.

Odottelen ensimmäistä automainosta, joka julistaa, että puuttuu vain korroosiosuojaus. Nimim. meillä pilaantuu näkkileipäkin.

Joku ehdotti, että tupakoitsijoille tarvitsisi laittaa sellainen merkki otsaan, jotta [en muista miksi, oli sentään jo aika myöhä]. Tarkoitat ilmeisesti polttomerkkiä? kyselin nokkelana. Enkä ymmärtänyt lopettaa koko iltana. Nyt ymmärrän.

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds