Visainen kysymys

Huumoriblogaajien armoitettu muusa, Visa Kopu, ihmettelee, miksei tunne Kuukkeli-ehdokkaita.

Äkkiseltään tulisi mieleen epäillä, olisiko aika uusia suodatin. Kopuhan herätti keskustelua syksyllä tuomalla jakeluun härpäkkeen, jolla blogspot.com-blogit sai häivytettyä Pinserin listauksesta. Esimerkiksi tasokkaassa kuin missä Parhainten uutten blogein sarjassa neljä viidestä julkaisusta sijaitsee Blogspotissa.

Visan puolustukseksi täytyy kyllä sanoa, että hän ei tunne myöskään muilla palvelimilla sijaitsevia blogeja.

Jottei kukaan nyt luulisi, että minulla olisi edelleenkään mitään henkilökohtaista tai muutakaan Kopua vastaan, jätän esimerkiksi moittimatta hänen huumorintajuaan kommentoimalla hänen valitsemaansa Lehti-juttua. Mielipidekysymyksissä totuus on alati alaston, eikä nakuasioista sovi kiistellä.


Tempaistaan nyt ja mainitaan, että blogit Hinkstoona ja Charn [kiva leiska!] näemmä linkittävät tänne. Lisätään sivupalkkiin jahka joudetaan. Tässä pitää alkaa jossain vaiheessa miettiä tuota palkkiakin, kun linkkaajia alkaa kertyä noin suuresti.

Kerronpa vielä, että olen pamauttanut hiljattain Media=blogin ja Marinadinkin suosittaman Kirjoitusoppaan. Minä olen kyllä aina vihannut Juhani Ahon tapaa käyttää lastu-sanaa. Sori vain.

Havaitkaa vielä Soopan pohdinta palkintojen osoitteista.

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds