Kouluun vaikka väkisin

Tänään viimeistään selätys arjestakin. Ylös ennen seitsemää ja ajoissa kouluun.

Koulu tosin yhä lomalla. Minä toki tiesin sen.

Mietin aamulla, onko kyseessä tahallinen salaliitto. Hesari ei päivitä verkkoversiotaan ihmisten aikaan. Tarjolla vain tuskainen näköispainos. Uhallanikaan en lue.

Puolityhjässä bussissa, reppu viereisellä penkillä. Jonkin koulun kohdalla kyytiin kapuaa lauma teinityttöjä. Ajatuksissani nostan repun jalkoihini, mahtuisivat istumaan. Kohta ymmärrän, kuinka arveluttavalta puuhani vaikuttavat. Kuin pyrkisin houkuttelemaan lapsukaisia luokseni. Minä vanha irstailija. Kattokaa nyt totakin, hyi hitto.

Nostin laukun takaisin. Jäisin ihan kohta, järkeilin.

Ja luin samaa Metroa, jota aamulla. Ja mietin, kuinka väärän kuvan minusta saisi seuraamalla puuhiani. Minä kun luin kaikki ne jutut, jotka jätin väliin ensimmäisellä kerralla.

Vilkaisin ympärilleni. Kukaan ei seurannut minua. Ihme porukkaa.

Saatoin jatkaa urheilu-uutisten lukemista. Lukon Pasi Saarela näemmä valittiin toiseksi äänestyksessä vuoden pelaajasta. Kirjoitin vahingossa palaajasta, mutta sehän olisi suomeksi come-backin tekijä.

Kuljin sienimetsäyhteensopivassa välikausitakissani. Pitäisi hankkia kevättakki. En käyttänyt kaulaliinaakaan, luotin supermarioefektiin. Tiedättehän, jos Mario törmää mörmyläiseen se muuttuu vähäksi aikaa näkymättömäksi. Samalla tavalla flunssa ei tule uudestaan ihan heti.

'Tsiuh!

JCP:n mielestä aiemmin mainittuun sukkasunnuntaihin liittyy oleellisesti pwnz-perjantai. Yin ja Yang ja noin.

Muistan, kuinka kerran Dharmassa & Gregissä sanottiin it sucks ja se oli käännetty se on ihan sukka. Minusta olisi suotavaa käyttää verbiä sakata. Sillä on entuudestaankin negatiivinen merkitys ja se suomalaisena sanana sopii hyvin suuhun.

JCP palasi juuri kotiin. Oli lähtenyt aamukahdeksalta luennolle, vaikka yritin väittää, ettei sitä tänään pidettäisi. Hän vastaan, että kurssikaveri oli juuri soittanut ja neuvonut saapumaan paikalle.

Nyt sain kuulla kaverin soittaneen koska tätä oli turhauttanut kirota yksin tyhjässä luentosalissa. Jaettu vitutus lie vain puolikas.

Kyllä, minua harmittaa käyttää niinkin suurta käsitettä kuin vitutus noinkin kevyesti. Mutta kun Visa Kopukin.

2 on viitsinyt kommentoida:

Vau. Bussi, teinitytöt, repun siirto, aamuinen metrolehti. Jokin kosketti minua. :) Kiitos siitä.

3/30/2005 08:05:00 ip.  

Kappas vain, lieneeköhän “sukkaaminen” sucksin suomennoksena sitten ihan minun tuttavapiirissäni tehty keksintö?

3/31/2005 04:31:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds