Parahultaisesti

Look ma, no hands, silmäni pysyvät auki itsestäänkin. Selviydyin yllätyksekseni ajoissa koululle huomatakseni, ettei kurssi alakaan ennen kuin ensi viikolla, vaikka kurssinhallintajärjestelmäämme oli syötetty alkupäiväksi 18.1..

Kell valta on, se valtaa käyttäköön.

Tässä tilanteessa lienee sentään jo sallittua blogata kesken koulupäivän. Just sopivasti -blogin suoma linkitys on kauniisti ympyrän sulkeva ele. Minä jo ihmettelin mikä siellä on pielessä, kun kirjoittavat minua huvittavaa juttua, mutteivät silti ymmärrä tänne linkata. Listauduimme samalla kertaa Pinseriin, ja JS lähti heti aluksi ärsyttävästi karkuun. Ei se ole sieltä pois palannut vieläkään, mutta nyt ei tarvitse siihenkään enää suhtautua kuin kilpailijaan. Mainiota.

Minun listani ensimmäinen on tähän asti alkanut k-kirjaimella, joten j turvaa pääsyn peräti kärkipaikalle. Onnea.

Istun taas tämän taulun edessä, jossa on valokuvia professoreista. Joukossa on yksi nainen, ja hänkin on sen näköinen, että haluaisi mieluummin olla mies.

Just-sanasta tulee mieleen sana juuri, johon Suomen armeija opettaa lisäämään raivostuttavan kin-päätteen. Intistä kotiutuneen tuntee siitä, että hän kommentoi kaikkea sanomalla juurikin näin – vaihtoehtoisesti ei näin (ei todallakaan näin). Mitä muuta funktiota tuolla kinillä on kuin ärsyttää minua?

Melkein yhtä typerää kuin se, että joku hölmö kirjoittaa semminkin. Aivan kuin pelkkä semmin ei muka riittäisi.

Iltiksen kannesta päätellen kävijämäärät räjähtävät, jos tähän kirjoittaa maininnan aiheesta Janina Frostell ja alastonkuvat. Odotellaan.

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds