Anaalivaihe


Pikku-g
:n kerrottua eduskuntavaaliehdokkuudestaan Nyt-liitteessä oli juttu, jossa kuvailtiin G:n ja Vanhasen yhteistä lehdistötilaisuutta. Pikkiksen lenkkareiden sanottiin olevan anaalisen puhtaat – kaiketi soveltaen trendikästä [?] jenkki-ilmaisua to be anal on something.

Mietin vain, oliko Vanhanen sitten anaalisen seksikäs.
Matin ja Merjan ero kuulemma HOITUU SOVUSSA. Media-blogi osaisi varmaan kertoa, onko Sopu Apu-lehden rinnakkaisjulkaisu.

***

Minun uskottavuuttani postmodernina kaupunkilaisnuorukaisena syö se, että pidän hampurilaisista. Saatan hyvinkin tilanteessa, jossa minulla on kourassani Hesburgerin alekuponkeja, hirveä nälkä ja kova kiire sekä taustalla väliin jäänyt lounas, poiketa syömään purilaisen.

Kenties suuni oli hieman uupunut puhuttuani koko päivän putkeen. Kenties puuskutin kovan kiireilyni seuraksena. Kenties se oli vain se upea ulkomaalaisperäinen myyjä, jonka puheesta minäkään en tahtonut saada selvää – ja olen sentään harjaantunut kuuntelemaan omaa puhettani.

Tilasin kanahampurilaisen ja hän kuuli sen triviaalisti kalaksi. Tilasin Spriten ja ihmettelin, miksi saamani juoma oli ruskeaa. Kohta oivalsin hänen tulkinnieen minun pyytäneen lightin. Kolan siis.

Mietin, olinko minä muka sen näköinen, että joisin laittikolaa. Eivätkös tuon litkijät ole yleensä habitukseltaan sellaisia trendikkäitä ja kaikkea.

Tilaamani paprikamajoneesi paljastui kurkuksi. Järkeilin hänen kuulleen minun sanoneen valkoinen majoneesi – ja kurkkumajoneesi vaaleanvihreänä on lähinnä valkoista.

Mitäs siinä, ranskalaista pernavoita maiskutellessani mietin, että tulipa kokeiltua jotain uutta.

***

Kävin tänään viimein minäkin katsomassa uutta PSP-käsikonsolia. Ihan päheä, mutten osannut sammuttaa siinä pyörinyttä peliä, kieli kun oli espanja tai jokin. Olisin halunnut nähdä, voiko laitteella tehdä jotain siistiä.

Pelaamisen kuuluisi olla nykyään uskottavaa ja trendikästä ja meidän nuorten miesten lempipuuhaa, mutta kuka nyt mitään jaksaisi enää pelata, kun kaikki Civilization II:n jälkeen tullut on silkkaa kuraa eikä Lucasarts enää tee seikkailupelejään. Civ II käytti ainakin Macilla käyttiksen vain lievästi modattua standardi-GUI:ta. Myöhemmissä on ollut jokin järkyttävä ja jumittava viritys, mikä on tuhonnut tatsin tyystin.

Kuten arvasitte, minä kaadan kaksi ja puolisataani mieluummin uuteen kuolattavaan iPod nanoon. Uskollinen vuosimallin 02 podini kun on muuten kunnossa, mutta kuulokeliitäntä on rikki. [uskomatonta, muuten, että olet kerrankin olen samaa mieltä Jannen kanssa ja Mitvitiä vastaan!][ei sillä, että Jannen leikinlasku olisi välttämättä niin kaksista.] Näyttää siltä, että Apple ja Sony [ja Michael Jackson] ovat yhtä mieltä siitä, että musta on uusi valkoinen.

Minun on sittenkin vaikea kuvitella ostavani ikinä mitään muuta kuin valkoista. Minulla on edelleen tämä kermaa kermakastikkeessa -päähänpinttymäni, jonkan sain eräänä helmikuun iltana vuonna 2002. Saatan kirjoittaa siitä joskus.

On kovin huvittavaa ja liki absurdia, että Apple lopettaa tuosta vain mainiosti menestyneen iPod mini -sarjansa. Juuri kun Creativekin ehti kloonata sen ja tuoda markkinoille kymmenen kirkasta väriään. Niin Applepa kertookin, että värillä ei ole väliä, kunhan se on musta ja Creativen lelut happanevat varastoon.

Minusta tämä näyttää niin Stevemäiseltä päätökseltä, ettei tosikaan. Steve on ihastunut ohueen nanoon – näen mielessäni katse tyhjänä eteensä tuijottavan Jobsin niin kuin Joy of Tech hänet kuvaa – ja käskenyt suoralta kädeltä lopettaa minin.

Tällä kertaa ei vain ole olemassa mahdollisuutta, että tuote jäisi uudeksi Cubeksi.

Nokkelimmat huomasivat, että uuden iTunesin lookki on aiempaa pelkistetympi ja ikkunan sivuilta puuttuvat kehykset. Mutta näemmä Applen sivukin noudattaa nyt uutta linjaa: kuva jatkuu ikkunan reunasta reunaan.

***

Säästän oikeat asia ensi kertaan ja mainitsen, että eräs tuttuni käyttää malliin-sanaa sen sijaan, että sanoisi nykytapaan rasittavasti tyyliin. Siis malliin näin.

Minusta se kuulostaa piristävältä.

8 on viitsinyt kommentoida:

Noh, eivätkö ne Applella enää keksi edes omaperäisiä nimiä? Voi voi.

9/08/2005 11:21:00 ip.  

Nerokkaita älyllistäviä defenssejä! Ja vielä etnisessä hampurilaisravintolassa!
Nyt on aika toistella uutta oppimaani sanaa dysfasia.

9/09/2005 01:25:00 ap.  

Harmi ettet sinä enää ole niiin hauska kuin ennen.

9/09/2005 06:10:00 ap.  

Et sinäkään pk_k sitä kovin hauskasti ilmaissut.

Niin, tämä kun on päiväkirja, eloni on kai muuttunut kovin ankeaksi. Eiköhän tämä tästä taas, kun arki kohta alkaa. Tai sitten ei.

9/09/2005 07:11:00 ap.  

Sitä paitsi minusta tuo lenkkarijuttu oli just hassu.

9/09/2005 07:41:00 ap.  

Pinserin Sami oli hoksinut jonkun palvelun tunkevan popup-ikkunoita sivuilleen ja minä huomasin sen saman ilmiön tuossa justiinsa, kun tulin tähän blogiin. Ehkä syyllinen löytyy jostain teidän molempien blogeissa käytössä olevista palveluista.

Niin ja anna anteeksi pk_k:lle, sillä napsahti päässä viime yönä.

9/09/2005 01:25:00 ip.  

Valmistaudu päivystämään hätäinfoblogina Lakon aikana!

9/09/2005 02:11:00 ip.  

Alan löytää roolini. Minähän voin olla pääasiallinen lakon aikana auki oleva blogi. Äh. Tervetuloa, minä pelkään, etten uskalla itse sanoa mitään, kun minulle ei tänäänkään sattunut mitään hauskaa, vaikka yritin peräti provosoida hassulla hatullani ja lemmikkipiisamillani.

Varsinaisesti tulin sanomaan, että täytyy kai minunkin luopua Nedstatista, kun kerran popuppeja viskovat. Tuo Laskuri.net on jähmeä ja toimii milloin sattuu, kuten Vt:kin – snif, Vt – joskus aikoinaan kirjoitti. Onko jollakulla ehdottaa jotain suositeltavaa vaihtoehtoa?

9/09/2005 07:18:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds