Poimintoja


Tämän päivän tulon tähden

aika lienee laulaa laulu
malliin vanhaan Väinämöisen,
elkein esi-isiemme,
kunniaksi Kullervoisen,
iloksi ikuisen immen.


Uskoisitteko, jos kertoisin, että kirjoitin jo koko loppuviestin samaan tyyliin, kunnes viime hetkellä ymmärsin tulla järkiini?

Ja jos, niin uskotte varmaan senkin, että kaavailin alun perin kirjoittavani koko blogin trokeemitalla. Tai edes kerran viikossa. Kaikkea sitä keksiikin.

Kalliomäen uskontunnustus on saanut kansalaiset takajaloilleen. Kuulostaa kieltämättä kiinnostavalta, että tasa-arvon nimissä ollaan valmiit laittamaan toiset maksamaan suhteellisestikin enemmän kuin toiset. Minulla on näppituntuma, jonka mukaan veroprogressiota kannattavat innokkaimmin ne, jotka eivät peruskoulussakaan ymmärtäneet prosenteista yhtään mitään.

Minulla ei ole varsinaista henkilökohtaista kantaa aiheeseen, mutta olisi ihan kiva tehdä jokin päätös eikä vain summassa arpoa, että aggressiiviseen tulee kaksi geetä ja progeen yksi.

Metrossa kerrottiin päivän merkittävästä tiedeuutisesta. Arabiemiraateissa oli onnistuttu koeputkihedelmöittämään kokonainen kameli ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa. Ihmisille tuota on tehty jo kymmeniä vuosia, mutta ilmeisesti kameli on vaikeampi tapaus.


looppi


Saija Varjusta ottaa päähän kännikalan maine. Tämä on ymmärrettävää. Tähän astihan hänet on sentään tunnettu rinnoistaan. Tarkkaavaisimmat ovat jo ehtineet analysoida, miksi hän ei sano, että ottaisi aivoon [minä en edelleenkään tiedä mitään oikeasti Varjuksesta, joten kommentoin vain tätä lööppien hahmoa].

Päivän kuumin vinkki on lähettää kaikille jäljellä oleville Diilaajille spostia osoitteella etunimi.sukunimi@trainershouse.fi. Ideana on katsoa, mikä viesteistä ei pomppaa takasin ja näin päätellä, kuka voittaa kilpailun. Saavatpahan kaupan päälle oppia, kuinka huomiotalous näkyy arkielämän viitekehyksessä, kun kaikki uteliaat hakkaavat aikansa kuluksi viestejä matkaan.

Lopuksi vielä muutama mauton havainto [aivan kuin aluksi olisi ollut jotain muuta].

Tämä on ilmeisesti vanha vitsi, mutta minulle tuiki tuore.
Mainitsin vain siksi, että JCP mainitsi seuraavan lääkemainoksen tuovan tuon hänelle mieleen:

lapsiNiille onnekkaille, joilla ei ole käsitystä, mistä on kyse, linkki turvalliseen Wikipedia-artikkeliin. Ohessa vielä ote sanakirjasta, aika hyvin ajan tasalla noin painotuotteeksi, täytyy myöntää:

Image Hosted by imagehosting.us

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds