Kerraksi kielon päälle käväisin äskettäin Song Networksilla kuulemassa, mitä ihmettä. Kauaapa moinen ei ole mahdollista, sillä firma vaihtaa vuodenvaihteen jälkeen nimensä yritysoston myötä TDC Songiksi.

Monenlaista jännää juttua valokaapelin vetämisestä meren pohjaan sain kuulla. Kuten myös villejä visioita siitä, kuinka konvergenssi todella toteutetaan ja puhelinoperaattoireita kylmää kohta oikein urakalla, jahka kaiken liikenteen flatrate-pohjaiseksi muuttavat ratkaisut tuodaan saataville. Minä olen tavannut meuhkata, että niin kauan kuin nettimaailma on perinteisesti ilmainen ja puhelinmaailma sikakallis, kannattaa pyrkiä yhdistämään nämä ja siirtää netistä hakemansa midit ilmaiseksi bluetoothilla puhelimeen. He ovat viemässä tämän hieman pidemmälle.

Saapa nähdä. Itseäni selainpohjaiset ratkaisut korpeavat. En ole eläissäni käyttänyt miellyttävää nettiselainpohjaista palvelua. Macistina saatan olla hieman pilallepaapottu sanomaan, mutta eipä kovin miellyttävältä heidän palvelunsa beta vaikuttanut. Vaatimus Windows + IE ei tietenkään ole plussaa. Jäädään silti odottamaan kiinnostuneina, mitä tuleman täytyy.


Minulla on vakava roskapostiongelma. Ei tietenkään sähköinen. Applen Mail-ohjelma lajittelee roskat käytännössä erehtymättömästi pois häiritsemästä ja vaikka vastaanotan kaikki viestini myös kännykkään, en saa spämmiä sinnekään kuin pari kertaa viikossa, vaikka olen pitänyt osoitettani täysin suojaamattomana netissä. Tiedä sitten.

Sen sijaan ilmaisjakelua kertyy sitä tahtia, ettei meinaa saada ovea kiinni kotoa lähtiessä. Minulla oli edellisen kämppiksen jäljiltä ilmaisjakelukielto ovessa, mutta otin sen pois, sillä ajattelin, että paikallista uutislehdykkää seuraamalla pysyisin mukana kotikulmieni tapahtumissa.

Muuta ryönää kertyy valitettavasti sitä tahtia, että oikea posti jää jalkoihin. Ihmettelin jo, miksi aikoinaan Amazonista ostamani kurssikirja ei ota saapuakseen, kunnes löysin pitsamainoksen välistä toisen ilmoituksen noudettavissa olevasta paketista. Kävin tänään hakemassa.

Ongelmallista, ettei luukkuun voi spesifioida sen tarkemmin, mitä kaikkea haluaa vastaanottaa. Ei sillä, että olisin tuota lehteäkään jaksanut juuri lukea. Pitää ilmeisesti suunnitella uusi mainoskieltolappu oveen.


Todetaan vielä, että sekosin äskeisessä merkinnässä hieman sanoissani. Kutsuin vastavoimaksi jotain, joka todellisudessa on vain vastakkaissuuntainen voima, muttei varsinaisesti vastavoima. Jaksa enää korjata. Ei se itse asiaan vaikuta.

1 on viitsinyt kommentoida:

Ain laulain työtäs tee.

12/08/2004 11:12:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds