Arkki-tyypit palaavat

Kirjoittelin taannoin The Ark -nimisestä ruotsalaisbändistä. Tauon ja asiaankuuluvan hajaannukseen jälkeen bändiläiset ovat jälleen löytäneet toisensa ja levyttäneet kolmannen albuminsa [minä muutan vihaan pitkäsoitto -sanaan melkein yhtä paljon kuin inhoan termiä opinahjo]. State of the Ark -niminen tuotos on tulossa myyntiin 27.12., ja ensimmäinen sinkku porskuttaa jo melkoisessa suosiossa ainakin Ruotsissa. Onpa tuo Yle X3M:n ja Radio Helsingin listoille päässyt meilläkin.

Uutta levyä kuvataan kepeämmäksi ja vähemmän mahtipontiseksi kuin edeltäjiään, mikä ei hirveästi minun odotuksiani nostata. Minäminimalisti kun kaipaan musiikilta elämää suurempaa kitchen sink -produktiota. Myös julistuksellisuus on jätetty vähemmälle: pääjehu Ola Salo kertoi jo sanoneensa kaiken oleellisen ja kyllästyneensä politikointiin. Synkästä nimestään huolimatta One of Us Is Gonna Die Young [.mov-video]-sinkku on varsin iloinen rallattelu, joka tuttuun tapaan opettaa, että kuolla voi elämättä, mutta elää ei voi kuolematta.

Kuulostaa hieman tukkoiselta, mutta odotellaan, että varsinainen levy ilmestyy ennen kuin käydään teilaamaan. iTMS:ssä ei ollut valitettavasti saatavilla kuin ensimmäinen levy, toivottavasti ymmärtävät tämän tarjota. Muuten menee taas hankalaksi – In Lust We Trust -levyn kanssa sai hieman temppuilla ennen kuin sain ripattua sen tietokoneelleni.

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds