No touchie

Iltalehdessä kerrotaan, kuinka Iranin suurlähettiläs ei kätellyt Halosta. Islamilaisen kulttuurin asiantuntija Jaakko Hämeen-Anttila sanoo seuraavaa:

Yleinen käsitys on (islamilaisessa maailmassa) se, ettei toista sukupuolta olevaa henkilöä kosketeta.Huoh, tällä vauhdillahan minä voisin melkein ruveta muslimiksi.


Noudatan orjallisesti sotaoppejani. Tulessa ei tule maata [voi vaikka makuuhaavoittua]. Ymmärrettyäni, etten saisi yhden kurssin harjoitustyötä ajoissa valmiiksi arvoin seuraavaksi kohteeksi viime keväänä väliin jääneen tentin. Hain eilen oikein kurssikirjankin fiinisti yölainaan. Kofeiinitokkurassa äksyillessäni huomasin, että päivällä on sen verran hereillä, että tahtoo nukahtaa tylsää kirjaa lukiessaan.

Yöllä on niin seis, ettei tajua edes tuon vertaa. Lukee iloisena eteenpäin eikä tunnu missään. Eipä sillä, että mitään oppisikaan.

Aamulla täysi työ ehtiä palauttamaan kymmeneksi, jottei joudu maksamaan euroa tunnilta.

Yöllä ei kannata yrittää opiskella. Jos jotain hyödyllistä haluaa tehdä, suosittelen kynsien leikkaamista. Tiskaaminenkin kun saattaa häiritä naapureita. Jos koulutehtäviä on pakko tehdä, erilaisten tekstien kirjoittaminen saattaa tulla kyseeseen, jos aihe on ennalta niin tuttu, että mitään uutta ei ole tarpeen ymmärtää.

Noniin, koe on huomenna ja minulla yli vuorokausi tehotonta peliaikaa. Lupaan, etten kirjoita mitään ennen kuin aikaisintaan huomisiltana. Koettakaa pärjätä.

"Teillä on kuusi tuntia tehokasta preliaikaa, käyttäkää se taiten hyödyksenne", jännityksestä tärisevä rehtori evästi abiturientteja.

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds