BJ Hesen tapaan

Junior Content Providerini tämän minulle vinkkasi, joten turha minun mielikuvitustani syyttää. Televisiosta tulee Hesburgerin mainos, jossa neuvotaan hankkimaan BJ-hampurilainen. Mainosta ryydittää tällainen kuva:


Image Hosted by ImageShack.us
Pitäisihän sitä kai ymmärtää sanomattakin, että BJ viittaa Bridget Jonesiin, vaan minkäs teet [nimeä ei siis suotta kertaakaan mainoksessa mainita].

Kaikille, jotka eivät olleet vielä huomanneet, Hesburgerilla on nykyään myös oma autopesu. Hesen brändi on kyllä niin vankka, että on helppoa ymmärtää, että sen alle kannattaa haalia kaikki mahdollinen toiminta. Autokin on saatu logossa sitä paitsi näyttämään melkein hampurilaiselta.

Image Hosted by ImageShack.us

Todellinen Hesburger Lifestylen edustaja tietenkin asuu HeseHotellissa, ravitsee itsensä Hesburgerissa, puhuu Hese-liittymällä , pesee autonsa Hese Autopesussa ja ostaa kaupasta Hese Kotituotteita [ovat sitten kirjoittaneet kaikki nimet eri logiikalla].

Kyllä meidän ompunpurijoiden mahdollisuudet harjoittaa uskontoamme ovat vielä aika rajoittuneet tuohon verrattuna.

3 on viitsinyt kommentoida:

heh,

teeveessä (tuolla turusssa) mainostetaan nyt myös kebab-heseä, joka valtasi keskinkertaista paremman Crazy Noodelin. Kyllä. Kyseessä on siis kebab-paikka, ei oikea Hese.

mainonta-oopa

12/15/2004 10:57:00 ip.  

Ymmärsin juuri, että sivuilla ei ollut lainkaan mainintaa kovin nokkelasti nimetystä Hescafésta. Ei kai se vain ole kokenut Dropin kohtaloa [Dropissa oli niin hauskat pisaranmalliset tarjottimetkin]?

12/16/2004 01:23:00 ap.  

Eipä ole noita näkynyt. Viimeinen oli kai Turun Hansassa.. tiedä sitten... tuota kebab-paikka pitänee kokeilla heti kun lounareita ilmestyy käsiin... eilen kaupassa sattui silmille amerikan kurkut.. auts.

12/16/2004 09:56:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds