Ulkoasu-uudistus

Tarkkasilmäisimmät saattavat huomata jonkin muuttuneen. Aivan oikein, säädin marginaaleja pari pikseliä uuden vuoden kunniaksi.

Kuvituksesta vastaa Junior Content Provider, kuten aiemmin lupailin. Logo kuvastaa riipaisevasti, millaisiin suorituksiin pystyy, jahka on harjoitellut kylliksi sirkkelin käyttöä [Pää auki keskittyy jatkossa entistä suuremmalla tarmolla sirkkelinkäyttötekniikoiden opettamiseen].

Tarkkaavaisimmat huomasivat edellisessä virkkeessä kaksi virhettä. Logo tarkoittaa oikeasti ainoastaan liikemerkin tekstiosan kirjoitustapaa. Ja sirkkeli on oikeasti pyörösaha [ja vispilä kierrevatkain]. Tämä tuskin oli uutta kellekään blogin lukijoista.

Totean tässä välissä, että Hesarin umpitylsässä Valtiaat-sarjakuvassa pääministeri [ilmeisesti Tanskan?] kertoi uudenvuodenpuheessaan katsoneensa juuri Tarun sormusten herrasta. Melkein yhtä epäuskottava kuin minä.

Onko joku tosiaan ehdottanut harhaanjohtavan Espoon keskus -nimen korvaajaksi Espoo-Kirahvelia. Ja onko joku asiantuntija tosiaan vaivautunut kommentoimaan nimiehdotusta.


3 on viitsinyt kommentoida:

Kylläpä näytät tänään hyvältä. Älä kerro: olet tehnyt jotain päälaellesi? Leikannut sen irti? Näyttää kyllä tosi tyylikkäältä.

Onko kuvan alapuolella oleva orpo lainausmerkki minun kaljun pääni hilseen ylitse menevä tyylikikka vai virhelyönti?

12/31/2004 02:35:00 ip.  

Kiitos. Parturi suositteli kokeilemaan jotain rohkeasti uutta.

Tuo orpo lainausmerkki kiusaa minuakin aika lailla. Toivottavasti katoaisi pian.

12/31/2004 02:42:00 ip.  

No huh, nyt se hävisi. Vielä kun löytäisin jostain tuon viestejä kiertävän harmaan kehyksen, niin voisin muuttaa senkin ruskeaksi tai ottaa tyystin pois...

12/31/2004 02:48:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds