Toivotukset kortilla

Valkosipulin syömisen jälkeen ei kannata pestä hampaitaan kovin äkkiä. Muuten harja maistuu saastuneelta vielä viikonkin päästä.

Pitää varmaan ostaa uusi. Kiinnostavasti tämä blogi alkaa löytää fokuksensa. Voisin alkaa kertoa täällä hammasharjasuhteestani. Suomalaiset kuulemma uusivat hammasharjojaan aivan liian harvoin. Näin tiesi jokin Jordanin teettämä tutkimus kertoa.

Sinänsä kiinnostavaa, että opittuani lukemaan ja näin ymmärrettyäni hammasharjassani seisovan Jordan, minulle tulivat ensimmäisenä mieleen Raamatun tarinat; siksi voimaakkasti noita juttuja ekaluokalla sittenkin tankattiin.

Vai liittyikö Jordan mitenkän Raamattuun?

Joillakin ihmisillä on tapana pestä hampaansa noudattaen jotain tiettyä järjestystä. Etu- ja taka- ja muut pinnat pestään nerokkaan proseduurin mukaan. Sietäisi ottaa minunkin oppia. Minä takuuvarmasti laiminlyön jotain hammasta randomisti roiskiessani.

Ja jos asiaa alettaisiin todella tutkia, huomattaisiin takuulla, että noudatan sittenkin jotain alitajuntaista rituaalia. Yritin kirjoittaa tähän jotain rituaalia, kunnes tyrmistyin ymmärtämään, että olin kirjoittanut edelliseen lauseeseen alettaisiin tutkiMAAN. Selkääni sietäisin saada.

Kiinnostava tutkimuksen aihe olisi myös selvittää se kriittinen ikä, jolloin lapsuus viimein peruuttamattomasti päättyy – ikä, jolloin aletaan priorisoida hampaiden aamupesua iltapesun sijaan.

Tämä on aika kaukana siitä, mistä aioin kirjoittaa. Hyvä, etten sentään laittanut otsikkoa valmiiksi.

Olin kotibileissä, ja jostain syystä pidän niistä aina kovin. Tämä on vieläpä sellainen koti, jossa parhaat bileet eivät aina ole keittiössä, vaan olohuoneessakin voi viihtyä. Kun nyt tarkemmin mietin, kotibileiden jälkeen minua ei ole koskaan kummemmin harmittanut tai turhauttanut niin kuin tavallisesti Stadia samotessa saattaa sattua.

Ja vain muutaman hassun askeleen vaivihkaa otettuani tuntematon neitonen tuli jälkeenpäin kehumaan, että sinäpäs tanssit hienosti, ett oli niinku sillee hauska kattoo. Minulle ei ole sanottu noin pariin kuukauteen, aloin jo huolestua.

Teemaa sivuten teimme tänään joulukortteja. Meidän perheessämme on tavattu tehdä kustomoituja kortteja niin kauan kuin minä muistan [ja minä muistan kaiken]. Tällä kertaa baitimme paremman puutteessa Applen iPod-mainosten tyyliä. Sisarukseni ja minä otimme itsistämme rennokkaat kuvat ja muokkasimme niitä tähän malliin. Valkoisen iPodin sijaan piirsimme hahmoille tonttulakit.

Eihän tuo tietenkään kovin originellia ole, kun netissä on jo palvelu, jonne saa lähettää oman kuvansa ja 20 taalan maksua vastaan siitä tehdään aito iTunes -kuva. Keksivät sille varmaan vielä rokkaavan otsikonkin. Mutta Suomessa noita ei näe missään, eikä kukaan tunnu tietävän niistä mitään [kyselin omppuvihkiytymättömiltä tuttaviltani] – ainakaan kortin saavat sukulaiset, joten sama se. Kortin tekninen toteutus on sitä paitsi varsin laadukas, kehtaan väittää. Pikkuveli alkaa olla aika guru Fotarin kanssa.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Siinä yksi meistä. Seinä on hyvä kaveri tasapainottomalle...

Minulla on muutama periaate liittyen joulukortteihin. Joulu kirjoitetaan pienellä [niin kuin vaikka tässä lauseessa]. Enkä ikinä toivota hyvää yhtään mitään. Kaikkein vähiten joulua.

Yksi periaate on toki myös se, ettei fonttina käytetä Comic Sanssia. Nimensä mukaisesti siinä ei ole mitään hauskaa. Kuulin villin huhun, jonka mukaan presidentin itsenäisyyspäivänvastaanotolla oli painettu tyylikkäille kiiltopaperilapuille, mitä mikin tarjoke sisälsi, kuten vaikka:

Booli (sisältö salainen)


Nämä paperilaput oli koristeltu oikein Suomen vaakunoin, hyvä ettei vaakunoitakin vielä kohokuvioitu. Ja kirjasimen varmaan arvaattekin. Mahtoikohan Tarde olla ihan itse tulostanut?

Sattuneesta syystä [alan kyllä toipua jo] en tiedä, mitä kirjasinta kutsuissa käytetään.

Vielä yksi softavinkki. WorkStrip-niminen härpäke saattaa olla kätevä dockinjatke [kukapa meistä nyt sellaisia kaipaisi]. En tiedä vielä, kun en ole kauaa käyttänyt. Jos softa tuntuu hyvältä, tämä sivu kannattaa kurkata. Saattaa olla kiirekin...

Pitää varmaan kommentoida vielä, että Forbesin liikkeelle laskema huhu Applen ja Motorolan yhteistuumin tuottamasta kännykästä on kiinnostava. Olen pitkään ollut kovin skeptinen, että Apple alkaisi kännyköitä valmistaa, mutta tuon kaltainen partnerointi voi hyvinkin tulla kyseeseen. Saapa nähdä, kuinka tuo lopulta brändätään. Eiköhän iPodia taota niin kauan kuin se on hot.

2 on viitsinyt kommentoida:

Entäs ne loput kolme?

12/20/2004 07:36:00 ip.  

Kylässä pesen hampaat kylmemmällä vedellä kuin kotona. / Käytän matkoilla kylläkin suurempaa / harjaa. Veden kylmyyteen vaikuttaa harjan koko. Absoluuttinen nollapiste: Sivulla jatkuu

6/17/2006 10:44:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds