Lopuksi

Jääkaapista löytyviä mystisiä muovilaatikoita ei kannata aina avata. Tuon voisi kirjoittaa muistutukseksi kaapin oveen.

Näyttää kovasti siltä, etten ole kirjoittava aiemmin uhkailemistani aiheista tämän vuoden puolella, sillä lähden kohtapuoliin leikkimään paheellista. Väliin jää niin ikään myös haikea taaksepäin katselu ja uljaan tulevan odotus. Ensi vuonna korjaan vuorokausirytmini ja heitän vähiin käyneet juustot roskiin ennen seuraavaa uutta vuotta. Mitään en lupaa.

Uuden vuoden resoluutio on edelleen 1280x1024. En ole vaihtamassa kaunista näyttöäni.


kuva-monitoristaNäyttääpä vähemmän yllättävästi siltä, että blogaajat eivät kauheammin perusta uudestavuodestakaan. Joku voisi väittää heitä ylimielisiksi kyynikoiksi, jotka eivät yleensä piittaa paskaakaan mistään, mutta tuo olisi tietenkin aika julmasti sanottu. Minäkin piittaan ainakin itsestäni.

Minä lupaan alkaa juhlia uutta vuotta voiton merkiksi siinä vaiheessa, kun siirrytään kymmenpäiväiseen viikkoon ja vuosi vaihtuu talvipäivänseisauksen kohdalla.

Mietin äskettäin miestä, joka joutui ennalta arvaamatta lämmittämään yh-täkkiä. Sekä itseäni, joka olen varsinainen anonyybi, mitä tulee nimettömien kuvanhostaajapalveluiden tuntemukseen.

Kaupassa kuulutettiin, että meillä on täällä tapahtunut pieni moka ja laitettiin vahingossa kaapillinen broilereita paistumaan varttian ennen sulkemisaikaa. Nyt saatte erikoistarjouksessa kaksi grillibroileria yhden hinnalla. Kotvan jälkeen lihatiskille oli pidempi jono kuin kaupungissa kuuden tunnin kuluttua.

Huomasinpa muuten, että tuo oikean laidan heebo näyttää aika masentuneelta. Pitäisi kenties tilata hieman iloisempi ilme. Ei sillä, että tuo muutenkaan minulta näyttäisi: minun naamani ei ole vihreä vaan violetti. Muoto-opillisesti lienee väärin, että se tuolla tavoin poispäin tuijottelee, mutta minä kutsun sitä tehokeinoksi. Kohtuullista olisi sentään tallentaa se giffiksi. Nykyinen jpeggi vie jotain sata kiloa tilaa.

8 on viitsinyt kommentoida:

“Ei sillä, että tuo muutenkaan minulta näyttäisi: minun naamani ei ole vihreä vaan violetti.”Jätän eriävän mielipiteeni. Ei tuo ole edustajan naama ole vihreä vaan beige!

“Kohtuullista olisi sentään tallentaa se giffiksi. Nykyinen jpeggi vie jotain sata kiloa tilaa.”

Nykyinen jpeggi vie 39,6kt tilaa. Kohtuullista olisi sentään tallentaa se PNG:ksi, jolloin se 256-värisenä maksimipakkauksella kutistuu 25,1kt:ksi.

terveisin
yksi ylimielisinen kyynikko, joka ei yleensä piittaa paskaakaan mistään

12/31/2004 07:52:00 ip.  

ja joka lisäksi unohtaa Bloggerin bugituksen ja osaa hädin tuskin lukea ja kirjoittaa.

12/31/2004 07:54:00 ip.  

Hmph.. lukiessani kommenttiasi kännykän näytöltä, onnistui matkustamaan pysäkkini ohi. Luvassa myöhemmin harhaan eksyneen vaeltajan seikkailut Pohjois-Helsingissä, osat I ja II.

Kappas, ei se niin paljoa tilaa viennytkään. Taisin muistaa tuon flättäämättömän Photari-version koon.

Pingi olisi tietenkin oikea vaihtoehto, mutta tukeeko Win-IE sitä vieläkään oikein? Olen ymmärtänyt, ettei. (anteeksiantamatonta)

12/31/2004 09:04:00 ip.  

uusi vuosi->tylsää. ainakin täällä bileissä. täytyy nyt jonnekin edes vuodattaa.

-olen nörtti
-haluan ipodin
-kiva näyttö sulla
-olen pileissä, olen netissä iBookillani
-nainen tuo silti olutta viereeni
-mulla on yksi ammus... iso pata, jota tukes ei ole hyväksynyt
-bloggaaminen on trendikästä
-puhuin juuri mainonnasta
-halvalla kahvilla saa suomalaiset vaikka thaimaaseen
-luen blogiasi kello 23.10 uuden vuoden pileissä... kertoo jotain blogistasi (tai minusta)

hyvää vuotta!

(mainos)oopa

12/31/2004 11:07:00 ip.  

Se on beige. Se ei ole vihreä. PNG versio maksaa .jpg -versioon verrattuna tuplasti. Siis huimat 0.00 Kuwaitin krutsnea.

1/01/2005 01:28:00 ap.  

Niin, tässä oli niin saatanasti kaikkea tekstiä sun muuta että kerron vain inhoavani kaikkea. Vittu. Oho, kiroan. Typerää. Perkele. Jesaiasasssa en minä miksi minua syytetään menkää pois.

1/01/2005 02:54:00 ap.  

Minunkin juhlissani on nettiyhteys ja (varattuja) naisia. Mutta joukkueeni voitti sentään Club Cranium -pelin kiitos uljaan Jorma Uotis -presentaationi.

Beige on katsojan silmässä. Tai sitten kaunis monitorini on vain kalibroitu jotenkin pielelleen.

1/01/2005 03:16:00 ap.  

itse olen värisokea. en erota ruskeaa vihreästä... joskus se on paha!

1/01/2005 07:55:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds