Tappajasovellus

Näin se maailma toimii taas. Pari viikkoa sitten Vanhan Club Kajalilla luullakseni ensimmäistä kertaa kuulemani kasarihitti jäi takomaan päätä. Nyt sain yhtäkkiä tehtäväkseni kehittää juuri siihen uuden sanoituksen yhteen projektiin. En mainitse nimiä, sillä itseäni tehostaakseni kuvittelen olevani nda:n alainen [arpokaa sitten, mikä noista...].

Jälleen kerran olin olla huomaamatta tärkeän tiedotteen kaiken mainosryönän keskeltä. Ovat tulossa mittaamaan jotain ilmanvaihtoa ja siten ihan sisälle asti. Tilannetta tuntemattoman on vaikea ymmärtää, millainen katastrofi tuo olisi ollut, mutta nyt on vaara ohi taas.

Warettajapeelotkin saivat ansionsa mukaan. Sektorin uutiskommenteissa [uutislähdekin merkitty: IRC...] käydään varsin asiallista keskustelua aiheesta.KRP siis suoritti kotietsinnän joidenkin Finreactor-vertaisverkkopalvelun ylläpitäjien luona ja takavarikoi tietokonelaitteita ja cd-levyjä. Poikien [mutsi avas kytille oven] epäuskoista irccilokia pari tuntia takavarikon jälkeen voi vakoilla täältä. Uteliaimmat tietenkin peistailevat nimiä irc-galleriaan ja ihmettelevät, minkä näköisistä tyypeistä on kyse, vaan eivätköhän he ole jo kuvansa poistaneet, jos niikseen tulee.

Romania on Hesarin mukaan antanut yllättävää taustatukea Aatos Erkolle ja syyttänyt maatamme kalvinistisesta salaliitosta Suomen esitettyä radikaalin vaatimuksensa EU:n jäsenyysehtojen täyttymisestä edellytyksenä jäsenyydelle. Ilmeisesti puheet Vanhasen ajamasta syrjäänvetäytyvästä EU-politiikasta ovat silkkaa puppua, jos hän on saanut kokoon oikein kalvinistisen salaliittoutuman. Enää odotellaan lööppiä, jossa Salarakas paljastui kalvinistiksi.

Viivi ja Wagner sekä Ilta-Sanomien keskustelijat meuhkaavat uusien liittymäasiakkaiden paapomisesta vanhojen rahoilla. Onhan se sääli, vaan minkäs teet. Kuten Elisan edustaja aiemmin syksyllä heillä vieraillessani asiasta totesi, ei ole mahdollista luoda hinnoittelumallia, jossa asiakas maksaa ensin enemmän ja asiakkuusvuosien kertyessä jatkuvasti vähemmän, sillä kilpailija voi tarjota saman halvemman hinnan heti.

Eivät ihmiset jaksa enää odottaa, he haluavat hyödyn hetimiten. Melkein kuin joku kuvittelisi, että viettämällä elämänsä hurskaassa nuhteessa saisi jotain bonusta jälkeenpäin. Tai edes ilmaisen kylmälaukun. Radiolla.

Joku voisi tietenkin ehdottaa, että operaattorit sopivat keskenään solidaarisesta hintapolitiikasta, jossa kaikki lupaavat tarjota ajan funktiona edullistuvaa hinnoittelua. Tällaiselle hintojen sopimiselle on olemassa oma sanansakin. Niitä kutsutaan kartelleiksi...

Sittenkin monet uskollisista asiakkaista ovat tyytyväisiä itseensä, ylpeitä suorastaan. Olen ollut Soneran asiakas vuodesta 88 ja maksanut mukisematta kalliita hintoja ja maksan vieläkin ja kylläpä suututtaa eikä etuja ole kuulunut. Mutta liittymää en vaihda, sillä liittymän vaihtajat ovat ihan idiootteja.

Elisan edustajan mukaan nykytilanteen ongelma on, ettei operaattoreilla ole mitään kilpailuetua toistensa suhteen. Kaikkien verkot toimivat käytännössä kaikkialla [vaikka kaikki tuntuvat tietävän, että dna on kyllä ihan paska] ja kaikilla on yhtä hankalat hinnoittelusysteemit. Lopputuloksena tuhoisa hintakilpailu, jota operaattorit itsekin inhoavat ja pyrkivät kuulemma välttämään viimeiseen asti. Jännää nähdä, tuoko 3G joskus jotain uusia palveluita ja tappajasovelluksia.

Olisihan se kovin kätevää kirjoittaa vain kill 051 4637 2819 ja äijää putoaisi... Ihmisen ikuinen haave ajatuksen voimalla tappamisesta olisi jälleen askeleen lähempänä toteumistaan. Salaisten numeroiden kysyntä nousta saattaisi nousta teinien innostuessa soittamaan julmia pilareita, vaikka yleensä tappaja on kai ennalta tuttu ja humala yhdessä hankittu.

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds