Sanaton Blogistaniassa

Kun on itse nukkunut huonosti ja ottaa asian puheeksi aamulla muiden kanssa [en sano aamiaispöydässä, sillä mitään niin idyllistä ei meillä kotona harrastettu], saa yleensä kuulla, ettei kukaan muukaan ole saanut unta.

Jotenkin tuli tuollainen olo päivitellessäni pamaukseni päivittymättömyyttä tänään aamupäivällä. Pohtien, mistä johtuu, etten saa mitään kirjoitetuksi. Pitää koettaa jaksaa vastailla noihin Sediksen kysymyksiin, vaikken yleensä ketjukirjeistä kauheasti innostu.

Sain kaksi minuuttia sitten tietää, että palauttamani ratkaisu oli viimein oikein. Bonuspisteitä kerryttänyt määräaika oli jokunen viikko sitten. Sain n. paristakymmenestä tehtävästä valmiiksi kaikki paitsi yhden siihen mennessä. Liian tapaistani. Sitä olen tässä pari päivää tuskaillut kovin tietoisena siitä, että sen tulee olla hyväksytty ensi viikon tenttiin mennessä. Julma tarkistusjärjestelmä jauhaa itsensä läpi parin tunnin välein, sen useammin ei pääse iteroimaan.

Inhimillisesti kone myös pysähtyy yöllä, jotteivat epätoivoiset nyhertäjät koko vuorokauttaa valvoisi arpomassa uutta vastausta. Voivat vaikka sen sijaan lukea teoriaa tauon ajan. Ymmärrän, mutten osaa, tapaan sanoa ja siitä oli kyse taas.

Alkaa kiinnostava tosi-internetshow. Jos tänne ilmestyy päivityksiä viikonlopun aikana, voitte päätellä, että olen tuskastunut tentteilyyni. Toivotaan, ettei niin käy, vaikka pahalta näyttää.

Lohdutukseksi voidaan miettiä minunkin viljelemääni wtf-lyhennettä. On jotenkin ironista, että lyhenne ei oikeastaan lyhennä hiukkaakaan. Jos sanotaan vee tee äf, voitaisiin yhtä hyvin ja samalla tavumäärällä sanoa alkuperäinen what the fuck. Oikeasti vitsi on siinä, että lyhenne on alkuperäisfraasia pidempi, sillä w ääntyy oikeasti [dapljuu].

Tuokin olisi hyvä muistaa niiden kaiken maailman insinöörien, jotka sujuvasti puhuvat, että We have a [vii]LAN here... [onko wifi muuten [waifai] siinä missä hifi [haifai], tuota kun kuulee aika monella tavalla väännettynä?]

Iltis ei sentään petä. Joku aloittaa uuden keskustelun näin:


Monet taantuvat lapsen asteelle toivoessaan lunta. Mitä iloa lumesta on esim. ikääntyneille liikuntavammaisille? Pyörätuoleja ei enää nytkään kaduilla näe, ja rollaattoreitakin harvoin.


Mahtaako hän kuulua samaan joukkoon, joka syyttää kesäisin meteorologeja puolueellisiksi, kun nämä selvästi toivovat hellettä ja voivottelevat sateita, vaikka pitäisihän se tietää, ettei vilja vedettä kasva.

Tässä kahdesta iBookista modatussa tabletissa on kyllä jo yritystä!1 on viitsinyt kommentoida:

"...Pitää koettaa jaksaa vastailla noihin Sediksen kysymyksiin, vaikken yleensä ketjukirjeistä kauheasti innostu.

Sain kaksi minuuttia sitten tietää, että palauttamani ratkaisu oli viimein oikein..."

Hei siis onko Sediksen kysymyksissä jotain oikeita vastauksia, joiden jättämiselle on määräaika ja joista saa jotain bonuksia ja yöllä ei sitten voi vastata? Vai ymmärsinkö väärin? Ja onko vika silloin morsettajassa?

12/16/2004 07:41:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds