Yksi askel kerrallaan

Tällaista kävijävirtaa ei ole näillä nurkilla ennen nähty. Ilmeisesti kaikki haluavat jostain syystä yhtäkkiä etsiä tietoja mastodonteista ja satun olemaan tuloslistalla kolmantena. Sittenkään en usko tuon selittävän kaikkea.

Sitten eilisen olen selannut blogilistaa ja ymmärtänyt, kuinka moni kovan luokan tekijä ei saanut osakseen Kuukkeli-ehdokkuutta [tämäkään ei lohduta kuin puoli minuuttia]. Toisin kuin kaikki uskottavat ihmiset, jotka joko vähättelevät asiaa tai jättävät sen noteeraamatta, minä olen lapsenomaisen innoissani ja siten loistava valinta ehdokkaaksi [get over it, biaaatch -JCP].

Se, että peräti neljä yksittäistä juttuani tuli mainituksi on sikäli huomattavaa, että itse sain ehdottaa vain kolmea.

Pikaisesti muista asioista [tulevat mieleen puoli yhdeksän uutiset itsenäisyyspäivänä: koko lähetys täynnä yhtä ja samaa, eikä muu maailma tiedä koko aiheesta yhtään mitään.]. MicroPC-lehdessä julkaistiin hulvakka kolumni, joka voisi olla Kuuluttajan kynästä. Kirjoittaja Juha Haataja on saanut erikoishaastattelun Microsoftin mallinnusosaston johtajalta, Jill Paresilta.

"Ohjelmoijat lähtivät sooloilemaan uuden tekniikan perässä. Me halusimme seuraavasta windowsista Mac OS X:n näköisen, mutta projekti riistätyi käsistä. Nyt joudutaan palaamaan melkein lähtöpisteeseen. Harmi! Toisaalta ihmiset eivät onneksi ymmärrää käytettävyyttä. Office-paketista näkee, että toiminnot voi sijoittaa valikoihin melkein sattumanvaraisesti, ja silti ohjelmistoa käytetään",
harmittelee Pares haastattelussa.

Macistit tietenkin vetivät ompun nenäänsä. Sen verran on opittu olemaan varuillaan, että jos MicroPC-lehdessä mainitaan Apple nimeltä, on syytä lähteä vastahyökkäykseen.

Yhtäkkiä olen aivan varma, että koko Kuukkeli-kisassakin on kyse vain kuittailusta. Pitäkää äitinne.

En minä teistä tiedä, minua vain huvitti, kuinka jalkaleikkauksesta pikkuhiljaa toipuva Selänne kertoi osuvasti ottavansa nyt yhden askeleen kerrallaan.

Enköhän minäkin tästä ennalleni toivu.

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds