Kuukkeli kynimättä

Kultaisen Kuukkelin ehdokasasettelu on päättynyt. Eiköhän kiitetä tuomareita jo tässä vaiheessa. Hienoa, että jaksatte.

Ei jää ainakaan tuosta kiinni [slurps]. Minulle saa näemmä pitää peukkuja kategorioissa Paras uusi blogi sekä Humoristisin blogi ja haluan korostaa, että ehdokkuus on jo voitto ja minä pidän kyllä tuota siistiä kuvaa blogissani koko vuoden, jos en mitään satu voittamaan [joudun joka tapauksessa hostaamaan sitä itse, kun ovat niin kovin leveän kuvastaan tehneet. ei sovi minun palkkiini.].


Lisäksi muutama yksittäinen juttuni on ehdolla parhaaksi merkinnäksi.


Reilun pelin hengessä kerron vielä suosikkini kaikkiin kategorioihin itseni jääväten.

Paras blogi: Mitvit.

Ei kysymyksiä. Tai jos vaikka, niin ei ainakaan vastauksia.

Paras uusi blogi: Varo vaan.

Minulle tämä on kyllä aina vanha ja osa peruskalustoa [tuo oli siis kehu].

Paras päiväkirja:

Ei kantaa. Tämä on voimakas kannanotto. Minulla kun tapaa olla näkemys joka asiaan, mutta näiden päiväkirjablogien seuraaminen ei tunnu minun jutultani. Ja minä seuraan niinq omia juttujani.

Paras erikoisalablogi: Sedis Blog.

Ei kai tästä sen erikoisempaa sanottavaa.

Paras kolumni: Peter Elk.

Voisi kai tähänkin Mitvitiä ajatella [Mitvit selvästi palkitaan tänä vuonna, kun viimeksi jätettiin ilman], mutta hölmöä olisi jakaa yhdelle blogille useampia palkintoja. Elkkin voisi päivittää hieman tiuhemmin tosin.

Mainitaan vielä, että Matkalla-blogissa on usein hyvää asiaa. Jatkuva, ajoin suorastaan tyhjäpäinen, meemeily ja testitulosten postailu vain turhauttaa satunnaista pamauttajaa.

Paras viilaus: Skrubu

Ette vaan tajuu, kun varjot näkyvät vain Safarilla.

Paras vähän tunnettu blogi: Surullisia elämiä

Tähän palkintoon voi tyypillisesti olla ehdolla vain kerran.

Paras tagline: Kobaïa

Äiti[s] käski.

Paras merkintä: Tutustun vaihtoehtoihin.

Palaan tähän.

Humoristisin blogi: Lehti.

Ei kun oho, nyt lipsahti. Karu selli ei tullut valituksi minnekään. Pitää hämmentää hieman.

Vaikka onhan tässä hämmentävämpiäkin asioita. Vaikea on ymmärtää, miksi blogialan moniottelija, Mummilan Jani, jäi kokonaan ilman ehdokkuutta. Olisi ollut ainesta ainakin parhaaseen blogiin ja säätöön. Ainesta tämän vuotiseen suureen jälkipuintiin.

En mäkään sitten, jos ei toikaan. Tulee mieleen, kuinka joskus ala-asteen kolmannella jätin muka uhmakkaasti tulematta juhliin, koska kaveriani ei ollut kutsuttu. Todellinen syy oli, etteivät olleeet kutsuneet hänen siskoaankaan.

Siis mitä? Onko Janilla sisko?

7 on viitsinyt kommentoida:

Kyllä harvinaisen hyvin on mennyt kasvatus perille, kun blogivalintojasi katselee! Ja minustakin SKM olisi ansainnut tulla noteeratuksi vaikka missä kategoriassa.

Hyvää yötä.

3/28/2005 11:21:00 ip.  

Viime vuonnahan humoristisimman blogin tittelin voitti !Absolute Truth. En ole toki katkera, mutta sanottakoon, että ratkesin alkoholistiksi päätöksen takia. Sitten kuitenkin join loppuun molemmat jääkaapissani olleet oluet, enkä pystynyt jatkamaan.

En minä enää katkerakaan ole. Ja minulla sitäpaitsi on yksi Kuukkeli, kuten joskus taisin blogissani kuvien kanssa elvistellä.

Mutta miten se on mahdollista, jos Karu selliä ei edes ollut viime keväänä. Ei tajua... No comprendos...

3/28/2005 11:25:00 ip.  

3/28/2005 11:36:00 ip.  

Janin puuttumista piti minunkin kummastella, mutta koska unohdin, niin kummastelen sitten tänne.

Jani puuttuu ehdokaslistalta, kummallista!

Muuten minä lähestulkoon kannatan sinua. Oletpas sinä painava!

3/28/2005 11:36:00 ip.  

Ja mistä sekin sitten johtuu, että kaiken maailman vieraa kyllä käyvät kommentoimassa, mutta minulla vain bloggeri tahmaa. Kai nyt jokaisella sentään pitäisi olla etuoikeus itsensä kommentoimiseen.

Sellisti: Sattuneesta syystä Parhaan uuden blogin palkinto on tietyissä piireissä kaikkein korkeimmaksi mielletty tunnustus.

Äiti: Sinäpä olet pätevä. Kiitos. En taida enää koskaan yrittääkään etsiä mitään itse [oletko muka tähän asti yrittänyt?].

3/28/2005 11:48:00 ip.  

Itsekommentointi on normaali ja terve osa jokaisen blogikirjoittajan elämää. Kämmeniin kasvavat karvat voi kuulemma poistaa kätevästi karpelaattorilla.

Minä yritän olla sanomatta mitään kuukkeliehdokkaista, kun kerran unohdin äänestää. Hiddo. Sen verran kumminkin pihahdan, että kiva kun PA on ehdolla!

3/29/2005 01:18:00 ip.  

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

3/29/2005 01:22:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds