TV & VT

Hehhee, huomasinpa otsikkoa kirjoittaessani, että jossain yrityksessä voisi olla henkilö, jonka titteli olisi tele-visionääri. Jos siis firmoissa olisi vielä suomenkielisiä tehtävänimikkeitä.

Työpaikkoja hakiessa kannattaa muista kaksi asiaa:

  • Laita pop-up-ikkunoiden torjunta pois päältä
  • Säädä selaimesi identiteetti Windows-IE:ksi

Wink, Wink.

Ei pitäisi aloitella anteeksi pyydellen. Täällä on taas moni kirjoittanut viime aikoina kovin erinomaisia juttuja. Vähän sellainen olo, ettei minulla taaskaan oikein mitään sanottavaa, mutta katsotaan kuitenkin. Ennemmin sitä kirjoittaa kuin lattiaa lakaisee [minä vihaan tunnustuksellisesti pölynimureita].

Opiskelujen alkuvaiheessa riitti tarmoa siivoamiseen. Niin kovin helppoa antaa itselleen lupa olla lukematta sillä varjolla, että sentään siivoaa ja tekee jotain tarpeellista. Mistä kertoo, etten enää jaksa edes siivota?

***

Koska tiedän, että Almamediassa seurataan hyvin kiinnostuneina, mitä tällä blogilla on sanottavanaan sen ohjelmatarjonnasta, kerron, etten pitänyt Huumasta. Väittäisin sitä suorastaan surkeaksi. Toisaalta, lopetetaanhan W-tyylikin.

Oikeasti minä en ole tietenkään koskaan ymmärtänyt W-tyyliä. Se on vain sellainen sarja, josta meidän kaikkien stailien stadilaisten tulee digata.

Vähän sillä lailla, että kyllä minä tajuan, ettei sillä ole vaatteita. Mutta hassuahan sitä on katsoa, kun ukko kekkuloi kelteisillään. [pitikö tuon liittyä johonkin?]

Toinen aikuishuumaajista on entinen Umpimähkään-juontaja. Jotenkin kuin minun elämästäni. Minä olisin se toinen, jota ei valittu uuden katsokkiaikkashow'n juontajaksi. Se, joka kiroaisi varjoissa olleensa kahdesta se oikeasti etevämpi. Se, joka varmaan väittää haastatteluissa, ettei edes kiinnostanut ja hyvä vaan.

Minä kyllä sanoisin vain.

En tiedä, kuuluuko formaattiin, että yleisökilpailussa kuuluu huutaa niin lujaa kuin laitteet suinkin kestävät. Pisti mietityttämään, tiesikö kilpailija, että loppukysymyskin oli monivalinta – kahdesta vaihtoehdosta. Näin hänen odotusarvonsa oli vähintään puolet kaikista palkinnoista. Koska hänellä näkyi olevan aika hyvin tietoakin, niin vielä enemmän. Olisi kuulunut pelata.

Kaikkien kuuluisi pelata, sillä en usko, että paljoa tämänkertaista kisaajaa paremmin voi pärjätä [tai siis suoriutua, kuten lukion lehtori aikoinaan opasti].

Helmenkalastaja putosi Diilistä, kuten meille sisäpiiriläisille vihjattiin jo viime viikolla. Ja hänellä on iPodi. Kukaties minullakin on vielä kerran mahdollisuus tulla yhtä vihatuksi kuin hän. Kiinnostavaa, muuten, ettei Juhanaa ole laisinkaan piikitelty hänen turkulaisuudestaan. Eikö yleensä kaikkia. Paitsi VT:tä [otsikko oikeutettu... check].

Oikeasti Juhana pudotettiin sääntöjenvastaisen product placementin vuoksi. Hän ei malttanut olla esittelemättä helmenvalkeaa iPodiaan joka välissä eikä Apple suostunut maksamaan riittäviä lunnasrahoja. Väitetään jopa, että Steve Jobs olisi säikähtänyt Juhanan nuorta ja viriiliä RDF-kenttää [, joka on yhtä väärin sanottu kuin SI-järjestelmä: F = field = kenttä, S = système = järjestelmä] ja käskenyt kaveriaan Sarasvuota pudottamaan nulikan pois.

On kiinnostavaa nähdä, kuinka nyt käy Juhanan Sisäpiirille, mihin menee meililista. Pitäisikö Juhanan laajentaa hieman ja perustaa oma blogi. Tai alkaa pitää yhteistä ryhmäblogia vaikka A. Stubbin kanssa. Hänkin päivittää nykyään lähes yhtä harvoin kuin Mitvit.

Stubb ja Helmenkalastaja yrittämässä parhaansa mukaan päihittää Sellistiä eroottisten runojen kirjoittamisessa. Tulisi jotain eloa tännekin.

Toinen harkinnan arvoinen juttu on, pitäisikö PA:nkin luoda oma sisäpiiripalvelu. Sitä sopiikin harkita. Minulla ei ole asiasta enempää sanottavaa.

Ja vielä minä katsoin G.U.S.U.akin. Varmaan jokseenkin gusiset oltavat kilpailijoilla äkkiseltään noin suuren yleisön eteen joutuessaan, mutta yllättävän huonoja oli 12 parhaimmankin joukkoon seuloontunut. Ohjelma kun oli niin kovin positiivinen kaikkia kohtaan, niin minun ei tarvitse. Sen Jussin, joka matki radiokuuluttajaa, olin nähnyt ennenkin.

Heitti silloinkin saman jutun.

Lupaavalta tuo vaikuttaa yhtä kaikki, jahka vauhtiin pääsee. Mukavaa, että keksivät tehdä hieman innostavampia tositvjuttuja ainaisen Nymfomaanit Neitsysaarilla -kaman sijaan.

Minua kiinnostaisi kovasti ruveta kehutuksi ständupperiksi. Joskus aina harmittaa, ettei osaa puhua.

Huijasin. Se harmittaa ihan aina.

Hymy-lehti kertoo kannessaan, että joku kansanedustaja ei osaa lukea eikä kirjoittaa. Osaakohan sentään puhua? Voisin melkein tehdä vaihtarit.

***

Hieman edelliseen liittyen kävin tänään katsomassa näytelmäproduktion läpimenoa [voisi kai alkaa harrastaa samaa tenteissäkin, siis läpimenojen katselua... no, miksei näyttelyäkin.][kas, kummaa. pois, siis. tuo on huono].

Jokseenkin kumma olo istua tyhjässä katsomossa. Tuntuu jotenkin oudosti aivan kuin kaikki lavalla olijat katsoisivat juuri minua. Vaikka eihän siinä mitään uutta ole. Minusta tuntuu teatterissa aina tuolta.

Minulla oli mielessä tähän liittyvä jatkoajatus, jossa jotenkin vielä piikittelin Äitiä. Sääli, se oli varmasti todella hyvä.

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds