Ongelmanrakennusta

Unohdin mainita eilisen suurimman innovaation. Keksin oivan sloganin Junior Content Providerini konsultointipalvelu JCP Solutionsille. Heidän ydinosaamistaan on ongelmien keksiminen ja niiden ratkaisusta rahastaminen, joten täydellinen tunnuslause kuuluu

No problem? No problem.

JCP innostui ideastani niin, että nimitti minut suoralta kädeltä Problem Opportunity Directoriksi [tosin vain väliaikaisesti, interim, olen siis tätä nykyä iPOD]. Olihan se vanha Your Problem. Our Passion. hieman tylsä.

Sellistin luona käyty runo- ja sadetakkikeskustelu ajoi minut lukemaan läpi eilisen Uutislehti 100:n vielä viidennen kerran ja löytyihän se lopulta. Lukijain tekstaripalstalla nimimerkki Sporttipoika 28 v. kertoo, millä on merkitystä.

Jos olisin maailman rikkain mies,
ostaisin kaikille maailman

naisille

kiiltävän sadeasun.

Sadetakkinaiset,
teitä on ilo
katsella.


Tapa, jolla hän käyttää metaforia kuten maailman rikkain mies ja katsella on suorastaan nerokas. Mainittavaa on myös, kuinka hänen onnistuu puhaltaa uutta eloa jo sinänsä kuluneeseen käsitteseen sadetakki yhdistämällä sen oivaltavasti, suorastaan tuoreesti, ajatukseen naisesta.

Ilta-Sanomat tietää kertoa, että ruotsalainen hiihtäjä Mathias Fredriksson sairastaa keuhkoklamydiaa. Triviaali johtopäätös on, että pitäisi ottaa poskeen sen sijaan, että vetää henkeensä. [vaikka jotkut epäilevät hänen tehneen sen jo.] [joo, ei se toimi.]

Havaitkaa myös Ainailonan nokkeluus liittyen hoitotatuukseen. Nykymaailman loppuillan iskulausehan kuuluu: hei, beibe, pääsenksmä sun saattohoitajaks.

Tällä pyrin sanomaan, että yritän olla hiljaa pari seuraavaa päivää. Tärkeää tekemistä, näettekös.

3 on viitsinyt kommentoida:

Oletko huomannut, että tämä sinun kommenttiosastosi on ollut jotenkin hiljainen viime aikoina.

Voisikohan asialle tehdä jotain.

3/02/2005 01:18:00 ap.  

JCPC jo tarjoutui selvittämään asiaa, muttei minulla ole varaa moiseen. Onko sinulla hyviä ja halpoja ideoita?

3/02/2005 08:24:00 ap.  

Eiku siis JCPS.

3/02/2005 08:49:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds