Rinnat nousussa

Totta kai se toimii. Janinaa hakemalla on löydetty tänne jo lähemmäs kolmekymmentä kertaa. Joku jopa Rinnat.-haulla. Voi kuinka olen ilkeä ihminen.

Varjus-kohun aikaan ihmettelin ääneen, miksi joku olisi kiinnostunut jostakusta – ymmärtääkseni – b-luokan nobodystä [kyllä sillä vissiin jonkin verran bodyä oli, kun kerran noin kiinnosti]. Mainitsin, että saattaisin juuri ja juuri ymmärtää, että joku innostuisi Janínasta, joka on sentään usein esiintynyt kuvissa, muttei ymmärtääkseni julkisesti koskaan näyttänyt mitään.

Minun näkemykseni mukaan netistä löytyy valokuvia paljaista rinnoista turtumukseen asti. Taatusti suurempia ja pienempiä, pystympiä ja riipumpia, ruskeampia ja valkoisempia, kauniimpia ja groussempeja kuin Frostellilla tai Varjuksella. Olisi kovin kiinnostavaa tietää, kuinka suuri merkitys henkilön tuttuudella on ja paljonko ulkonäölliset seikat painavat [joitakuita kiinnostaisi kyllä enemmän tietää, paljonko Frostellin rinnat painavat]. Mitä jos kuvassa olisivat vain rinnat, muttei lainkaan Frostellin kasvoja. Paljonko sen kiinnostavuus laskisi?

Kenet suomen kansa mieluiten näkisi yläosattomana? Ja voi hyvä elämä, älkää nyt vain sanoko, että Tarja Halosen.

Kovin ironista [täyttä rautaa, siis], että dna keksi samana päivänä hinta- ja rinta-sanojen samankaltaisuuden. Jestas sentään, mitkä hinnat, päivittelevät Metron takakannessa.

1 on viitsinyt kommentoida:

Rinnoilla on kyllä hämmästyttävän suuri huomioarvo. Viime viikolla katsoin miesvaltaisessa porukassa Pelkokerroin -ohjelman erikoisjaksoa, jossa oli kisaamassa pelkkiä naisia. Suurin mielenkiinnon kohde oli pohtia, kenellä naisista ei ole silikonia rintavarustukseessaan. Samalla arvioitiin rintojen ulkonäköä. Myös minä siinä miesten mukana heitin omat kommenttini. Tosin naisena ei voi olla ajattelematta, miltä sellaiset silikonit, ja etenkin niiden tekeminen, tuntuisi, joten taitaa naisen lähtökohta tissikiinnostukseen perustua hieman eri asioihin kuin miehillä...

1/19/2005 01:38:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds