Hanurista

Katselinpa eilen jonkun toisen ihmisen tapojen mukaan Bumzibumia [eikö sen pitänyt loppua vuodenvaihteessa, minne voi valittaa?]. Mukana oli vieras, jolla oli kerallaan harmonikka. Yllätyksekseni yksi oikeista kappaleista on ikuisesti kammoamani Minä soitan harmonikkaa (hyvää syntymäpäivää).

Ja juuri samalla kertaa, kun kilpailijalla oli hanuri mukanaan. Aikamoinen sattuma. Mieleeni hiipi kammottava ajatus: sovitaanko kappaleet yleensäkin etukäteen? Olen luullut, että on vain hassu yhteensattuma, että ruosu [€] Jari Sillanpään ollessa vieraana, muutama kappale on ruotsiksi.

Epäilevät ajatukseni sentään hälvenivät Marcon tokaistua esityksen jälkeen [ei siinä mitään, pätevä poika se oli], että hanuri on kyllä aliarvostettu instrumentti.

1 on viitsinyt kommentoida:

Nähdäkseni osa Bumtsibumin kappaleista oli suunnattu aina kullekin vieraalle. Saattoi tulla vaikka biisi musikaalista, jossa kaksi vieraista esiintyivät, ja he saattoivat vetää dueton. Jos Sepi Kumpulainen olisi ollut vieraana, yksi arvattavista kappaleista olisi voinut olla Hirviö tuli mua vastaan.

Kappaleista ei kuitenkaan kai ollut vieraiden kanssa etukäteen sovittu, koska aina he eivät arvanneet selvästi itselleen suunnattua biisiä (tekaistu esimerkki: Paula Koivuniemi ja Aikuinen nainen). Kenties kukaan ei tiennyt, tai joku toinen sai varastaa show'n. Ehkä sitä haitarityyppiä oli vain kehotettu ottamaan instrumenttinsa mukaan tai sitten hän oli itse halunnut.

6/17/2006 09:37:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds