Nukkumaanmenoaika

Ajattelin, että tänään ei tippuisi kuin korkeintaan sijoitus ja pari lukijaa, mutta Ilta-Sanomatpa kirvoitti jälleen kommentoimaan.

Keskustelussa Miten myöhään annat lapsesi valvoa eivät ainakaan ole äänessä toisten kakaroiden vanhemmat. Lähes poikkeuksetta vakuuttavat ala-asteikäisten lastensa olevan nukkumassa yhdeksältä, kymmeneltä nyt viimeistään.

Minun ala-asteaikoinani meillä mentiin nukkumaan yhdeksään mennessä. Joskus täytyi pyytää erikseen lupaa, jos halusi Urheiluruudun katsoa [lapsena kun vielä eli siinä luulossa, että urheilu on jotenkin merkittävä asia]. Ja kyllä meidän käytäntömme herättivät yleistä hilpeyttä kaveripiirissäni.

Tuntuu uskomattomalta ajatukselta, että nykyään mentäisiin nukkumaan aiemmin kuin kymmenen vuotta sitten.

Myös kauppojen aukioloajoista tapellaan vaihteeksi. Onhan se kieltämättä surkuhupaisaa, että kaupat ovat nykyään kauemmin auki sunnuntaisin kuin lauantaisin.

Hauskin on sittenkin keskustelu Saako nuori leski solmia nopeasti uuden suhteen? Ei tietenkään, roviolla pitäisi polttaa puolisonsa mukana niin kuin vanhaan hyvään aikaan.

2 on viitsinyt kommentoida:

Rovio, kyllä. Kun ruumis ja vaimo lähetetään tervatussa, palavassa venhossa aalloille, miesjoukon tulisi huutaa vertahyytävästi ja kulauttaa juomasarvestaan huikka vainajan muistolle. Siinä vaiheessa, kun nuoren neitsyeen kurkku vedetään auki (pitäähän vainajan saada Valhallaan mukaansa vähän muutakin huvia kuin pelkkä vaimo), kaupat voisivat mennä kiinni. Tai siis lapset nukkumaan. Eiku.

1/10/2005 01:17:00 ip.  

Moi.

6/03/2007 11:22:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds