Bite it!

Taas näitä väliin jääneitä...

• kaverista, joka ei ymmärrä omaa parastaan (eli uskoa minua)


Humanistiystäväni on hankkimassa tietokonetta. Sanoin, että ostamäkki. Hän totesi, ettei paljoa pelaa ja tarvitsee laitteen, jolla voi suorittaa normaalit nettisurffailut, Office-jutut, musiikin kuuntelun ja pornon hakemisen ilman turhaa tekniikasta murehtimista. Ostamäkki, sanoin.

Sittenkin tuo mokoma alkoi kallistua jonkin viisi kiloa painavan PC-järkäleen kannalle, siinä kun oli sentään polttava DVD-asemakin, jota saattaa tuurilla tarvita lähes vuosittain. Eikä se paino nyt niin tärkeä juttu ole, kun en mä sitä konetta aio aina mukanani kantaa [toisin kuin eräät...].

Äsken hän soitti ja pyysi tukihenkilöksi Macin hankintaan. iBook voitti sittenkin. Ja minusta alkaa tuntua, että tuttavani haluavat Maccejä vakuutteluistani huolimatta.

Ilmainen markkinatutkimus. Ole hyvä, herra Suomen Apple [vai oliko niitä nykyään peräti kaksi?] Arvioisin, että minulla on tällä hetkellä jo mainitun henkilön lisäksi kolme tai neljä tai viisi tai [can't stop it] jopa kuusi Windows-tuttavaa, jotka saattavat hyvinkin harkita seuraavaksi koneekseen Macciä. Viimeisen vuoden aikana kaksi tuntemaani ihmistä on switchannut. Ei paha.

1 on viitsinyt kommentoida:

Onnea ystävällesi valitsemallasi tiellä! Alkavat siis vähitellen ymmärtää, miten tärkeää on hankkia keveä, helppokäyttöinen vempain, johon kuuluu kaupanpäälle asiantunteva, ympärivuorokautinen tuotetuki (sinulta).

t. yksi tuen piiriin kuuluva

1/03/2005 04:41:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds