Ao. sanonta

Minä päätin, että typerä viisastelu ja nälviminen saisi jäädä väliin tänään. Alkaa puuduttaa.

Pitkämielisesti kuin kiusaamattomuuslupauksen tehnyt Chandler katselin, kuinka puolet kansasta on sitä mieltä, ettei urheilijan tietenkään kuulu maksaa veroja. Pystyin jättämään kommentoimatta senkin tosiasian, ettei Seppäsen kolumni yltänyt tällä viikolla omalle tasolleen. Selasin koko Helsingin Sanomat lävitse ja maltoin olla hiljaa, vaikka teki mieli tarttua monta kertaa.

Kunnes vihoviimeisellä sivulla kiehahti. Linnanmäen Peacockissa esiintyvän Uuden iloisen teatterin musiikki-iloittelu on tänä vuonna nimeltään Aikuisten oikeesti.

Enkä sitten kommentoi tuotakaan, kun en vain pysty.

2 on viitsinyt kommentoida:

Minäkin olin tänään pettynyt Seppäsen kolumniin, mutta ei kai sitä aina pysty kirjoittamaan keskimääräistä kolumnistia paremmin. Ja samoin jouduin aamulla hampaita harjatessani ihmettelemään, että ihan oikeestiko siinä tv-ohjelmatietojen alapuolella mainostetaan "Aikuisten oikeesti". (Tulipa tähän nyt näköjään paljastettua sekin, että kun sähköhammasharjan surruttaessani purukalustoa, niin samanaikaisesti luen Hesaria...)

1/14/2005 08:45:00 ip.  

Siinäs näette, minä puhun monien suulla.

Kotona luen Hesarin vain netistä, kun en viitsi maksaa paperiversion tilauksesta. Tuo toimii muuten hyvin, mutta tulee luettavaksi turhan myöhään. Suurempi ongelma on tosin, että netissä jää paitsi mainoksista. Mainokset tuovat valtaosan lehden tuloista, mutta on järkyttävää havaita, että ne ovat myös oleellista sisältöä. Kuinka sitä muuten tietäisi, milloin Stocka alensa aloittaa?

1/14/2005 09:03:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds