Närkästyttävää

Luinpa Hesaria vaihteeksi. Ensimmäisenä hyppäsi silmään otsikko:

Jari Litmasen ura jatkuu Hansa Rostockissa.

Eipä tuo sinänsä kauhean kiinnostavaa ole. Minä vain luin vahingossa, että Hanoi Rocksissa.

Viinin kiroista mielipidepalstalla varoitellut asiantuntija kirjoitti jotenkin tavattoman hienosti.

Alkoholiteollisuus on kehittänyt menetelmän, jolla viinistä voidaan valmistaa räiskyvänvärisiä hiilihapotettuja limuviinoja.

Ansiokkaasti tämä saadaan kuulostamaan kuin valtavalta ongelmalta. Onhan se tietenkin niin, että kitkerän ja pahanmakuisen punkun voisi vielä kauppoihin tuoda, mutta entäs kun breezeritkin tuotaisiin. Ne kun niin kovin makoisia ovat.

Myös veneilylle lisäverotusta vaativalla on kiinnostavia perusteluita.

Veneily, jos mikä, on suurta ylellisyyttä ja huvittelua, jota pystyy harrastamaan vain noin puolet vuodesta. Toisen puolen vuodesta arvokas omaisuus seisoo varastoituna rannalla, mikä aiheuttaa närkästystä joillekin kansalaisille.

Voi tätä närkästystä. Ymmärrän, että veneilijöitä harmittaa, kun eivät pääse vesille ympäri vuoden, mutten tiennyt, että paha olo tarttuu myös niihin, jotka eivät veneile. Minusta avoautoihin voitaisiin kohdistaa erityiset haittaverot. Ne vasta närkästyttävää huvia ovatkin ja seisovat säilössäkin vähintään viisi kuudennesta vuodesta.

Tämä V&W toi mieleeni, mitä äitini pohti jokin aika sitten. Jos lapset siivoavat huonettaan, jonka lattialla on sekaisessa kaaoksessa vaatteita, kätevin keino päästä niistä eroon on kantaa kaikki pyykkikoriin [joskin parempi idea on laittaa ne pyykkikorin kannen päälle, korissa olevat vaatteet kun odottelevat hamaa tulevaisuutta kuin talviteloitetut veneet].

Nyt sama ilmiö on kuulemma nähtävillä myös keittiössä. Sen sijaan, että jääpalamuotit täytettäisiin vedellä ja laitettaisiin pakastimeen, on paljon helpompaa tunkea ne astiainpesukoneeseen...

Peter Elk pohtii SAK:n mainoskampanjaa ja väsää omaa tekstiään kilpailuun, jonka palkintona on matka pois Suomesta. Minäkin osallistuisin meemiin innolla, jos vain osaisin ja ehtisin.

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds