Se kai siin Miriamissa

Katselenpa tässä minäkin Miriamia. En tiedä, kuinka vanha tämä idea on, mutta kirjoitan sen siitä huolimatta.

Mitä jos tehtäisiin tuollainen reality-show, jossa kerrottaisiin koko ajan yleisölle, että palkintonainen on oikeasti parimetrinen karvainen alieni. Yleisö sitten hersyttelisi ja naureskelisi tyhmille kilpailijoille kaikkitietävinä.

Viimeisessä jaksossa olisi paljastuksen aika. Nainen ei olisikaan parimetrinen karvainen alieni, vaan ihan oikea jumalatar ja hän ja voittaja eläisivät onnellisina ja huijatut katsojat olisivat raivoissaan.

Olenko se vain minä, vai muistuttaako Miriamin ääni Michael Jacksonia? [olet.]

JCP korosti, että Miriam alkoi vetää hormoneita ennen puberteettiään. Tulisiko häntä kutsua Mini-amiksi?


2 on viitsinyt kommentoida:

Loistavaa!

Samaa mietin aikoinaan miljonääri jussin pyöriessä että voi MIKSI ei tehtykään kehittelemääni "Raksamies Jope"-formaattia jossa oikeasti kauniit ja älykkäät naiset olisivat vangittuina rakennustyömaalle jossa karikatyyrimäisen kaamea törkyporsas Jope heittelisi rivouksia naisraasuille ja kännäisi ja herättäisi pahennusta. Naiset kilpailisivat siitä KUKA pääsee vuorollaan pois Jopen seksuaalisen ahdistelun kohteena kärvistelystä.

Lopulta se yksi onneton joka ei ole onnustunut tekemään itsemurhaa tai karannut, kokeekin yllätyksen, Jope onkin oikeasti jumalaisen komea Jude Law:n ja Johnny Deppin risteytys, ja vielä MILJONÄÄRI. Henkeään pidätellen katsojan seuraavat kuinka epäusko naisen kasvoilla muuttuu opportunismiksi ja ääni kellossa muuttuu.

Sitten tulee paras vaihe millä kääritään todelliset hillot.
Katsojat saavat soittaa järkyttävän hinnakkaisiin puhelinnumeroihin tai osallistua maksullisilla txt-viesteillä ja päättää lähteekö Jope naisen kanssa treffeille vai ei, tilaako lohta vai pippuripihvin? valko- va punaviiniä. Flirttaileeko muille naisille vai ei, vietteleekö ekoilla treffeillä vai ei.. etc.

1/17/2005 11:42:00 ip.  

Kiitetään JCP:tä, joka väittää keksineensä ajatuksen.

1/18/2005 12:26:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds