Koulunalkua

Meidän koulussamme kursseja ei juuri pidetä maanantaisin. Harvassa ovat myös kurssit, joilla on pakko olla läsnä.

Minä onnistuin kasaamaan maanantain kello kymmeneksi kolme pakollisen läsnäolon kurssia.

Näin sitä pitää vuotensa alkaa. Valintani oli sentään onnistunut. Kurssin sukupuolijakauma on poikkeuksellisen houkutteleva. Miehiä on niin vähän, että huolestuneimmat alkavat jälleen epäillä minua homoksi.

Ja minä toimin päättäväisen rationaalisesti ja hankin työparikseni sellaisen neidon, joka ei kiinnosta minua. Vaikka kohtuuyyberi olisi ollut saatavilla. Minä vetoan tietenkin järkeen, vaikka oikeasti vain nukuin tilaisuuteni ohi.

Olisi syytä minunkin pikkuhiljaa ymmärtää, miksi koulua käydään.

Opiskelijalehtemme listasi kurssin sellaisten joukkoon, joita on hyvä käydä silloin, kun mikään ei kiinnosta. Pitäisikö loukkaantua. Onko tuo vähättelyä.Ei tuo miltään läpihuutelulta vaikuta.

Huomasin kärsiväni samasta syndroomasta, jota Kooman Otus aiemmin kuvasi ihmisjoukkoalleriaksi. Luulin jo päässeeni irti moisesta, mutta loman jälkeen se näemmä iskee sittenkin. Onneksi pääsin assaroidessani eroon joukosta ja olo parani heti.Interblokistiikan aika. Pakko kommentoida, kuinka Kesäin talvein Marleena tuossa loppuviikosta kirjoitti jotain piruilutyyppistä tästä ja joittenkin muitten hyvien tyyppien [nimiä löytyy tuosta oikeasta laidasta] blogeista. Tyyliin että kaikenlaiset ne siellä listoilla hyppivät. Viesti oli kai Meistä tuli muurareita -otsikoidun päällä. Vaan nytpä se on jälkeä jättämättä kadonnut kuin vuonna 1984 konsanaan. Mitäs tämä tällainen.


Katsoin minäkin Diiliä. Kuuluisi varmasti dissata rankasti, mutta kyllä se minua viihdytti, olkoonkin, että jakson olisi voinut leikata mieluusti puoleen tuntiin. Minua hieman hirvitti naisjoukkueen tosikkomaisuus. Kylmänkalseilta vaikuttivat kaikki. Miesjengissä oli sentään jonkin verran lupsakkaa äijäilyä havaittavissa.

Paljonko Nokia mahtaa maksaa, että puhuvat Kommuihinsa tuolla lailla hankalasti kaiutintilassa...

Paljon parjattu SchizoBlog kirjoitti ohjelmasta jo kauan sitten. Ja kun luen tuota kirjoitusta, huomaan jonkin muuttuneen. Miksei Janne enää kirjoita mitään ajateltua ja viisasta, jos sellaiseenkin taipuu. Epäoleellisia päänaukojia nyt on maailma väärällään.

3 on viitsinyt kommentoida:

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

1/17/2005 08:34:00 ip.  

j

1/18/2005 12:29:00 ap.  

Hyvähyvä, mikäpä herättäisi enempää mielenkiintoa kuin poistetut kommentit sekä häröt yksimerkkiset outoudet.

1/18/2005 12:30:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds