Jämät – ota tai jätä

Jäi sitten väliin se Windows-koneen metsästys. Koettakaa kestää tuota alapäätä, IE-ihmiset.

Voiko täydellisyyttä olla olemassa missään muodossa? Siinä, kaikki. Olen myyty, vaikken ostakaan.

mini


Se siitä uskottavuudesta. Kuulun jälleen samaan rupukastiin kuin Skitsojanne, joka sentään malttoi mielensä. Jumalia lepyttääkseni kehun hieman Vajaatoimittajaa. Hänen juttunsa terveyskeskuksen odotushuoneen smalltalkista kertoo täydellisesti, kuinka ihmiselle käy, kun yrittää olla ystävällinen ja auttaa lähimmäisiään.

Kun ymmärtää, että tilanne on menetetty ja jotain pelastaakseen on pakko pyytää toiselta lehteä, jota ei edes halua lukea.

Tilanne, jossa pyytää huikkaa ja joku ojentaa juomansa lopun. Eikä tiedä, onko kaikki tarkoitettu juotavaksi vai pitäisikö jotain kenties palauttaakin. Eikä oikein voi kysyäkään, kun olisihan se hieman kömpelöä. Ja sitten ajattelee, että menköön ja hörppää tölkin tyhjäksi. Ja toinen kääntyy ja kysyy, että missäs mun bisse.

Ei tuossa ollut kyllä kyse yhtään samasta asiasta. Mutta ikävä se on tuokin tilanne. Nimimerkki kysykää vaikka isältä.

Jottei jäisi epäselväksi, niin kerron asian, jota monikaan teistä ei ole huomannut aiemmin. Armeijassahan sanotaan sinänsä päättömästi vasempaan ja oikealle, jotta ei haittaisi, vaikka alkutavun uskottavuuden nimissä nielaisisi [siellä ei myöskään aina piitata siitä, teititteleekö yksikössä vai monikossa, kumma paikka]. Sempaan ja alle, luulisi olevan selvää.

Ilmeisesti Safari-selaimen suomentajat ovat samaa koulukuntaa. Ei tämä ole Applen ensimmäinen kummallinen käännös [he kutsuvat klikkaamista osoittamiseksi, kursorin vieminen kohteen päälle – eli osoittaminen – on sen sijaan kohdistamista. ja vielä käyttävät tuota itsekin väärin], mutta pitipä nyt mainita näin vastapainoksi. Kuvakaappaus on Safari-selaimesta, Mitvit-kuvaan liittyvä kohdevalikko on avattu.


Image Hosted by imagehosting.us

1 on viitsinyt kommentoida:

Noniin, sitä ollaan niin feimiä, etteivät kuvatkaan enää suostu näkymään.

Kuinka minun tulisi toimia, jos haluan julkaista kuvia, mutten paljastaa niiden urlissa omaa identiteettiäni?

1/12/2005 10:45:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds