Tuloillaan

Pinseri jätti tajuamatta edellisen päivityksen, pamaus soikoon. Ehkä ihan hyväksi. Huonoksi olen minä käynyt.

Joskus pysähdyn ällistelemään kaikkea. Että wiude, on tämä aika hienoa. Kun Reittiopasta voi käyttää kännykällä ja sähköposteja sieltä lukea. Ja nettiä surffia langatta koulussa. Ja printteritkin toimivat joskus. Italiassa ja Japanissa ja Puolassa ja Bulgariassa ja Saunalahden verkossa voi katsoa kaverin naamaakin kännykässä puhuessaan.

Sitten huomaan, että nyt on tosiaan vuosi 2005. Että on suurin piirtein aikakin. Kaikki on niin lohduttoman hidasta.

Perikato-elokuvassa voimakkain kokemani ahaa-elämys ei liittynyt Hitlerin persoonaan tai natsismin filosofiaan [ai, onko sellainenkin]. Se liittyi hetkiin, joina tyypit käänsivät kuorma-auton valot päälle. Ampuivat aseilla ja lähettivät sähkeitä tietoverkkoja pitkin.

Auton valot laitettiin päälle kuin tuosta vain, järjestelmä toimi kuin mikä tahansa perusinfra. Joskus muinaisessa, vaikeasti kuviteltavassa menneisyydessä, jolta toinen maailmansota tuntuu. Luulin, että olisi siistiä sanoa vain WWII, mutta se on niin kovin asenteellista. Nykyinen keskivertoläppäri ei selviä varmuudella luukun avaamisesta kesken unien tai hibernaatiohorrostelu.n Ainakaan ilman scandiskin ajamista.

Skitso-Janne, jota joskus vilkuilen nöyränä tavoitteenani ryhtyä cooliksi [ja oppia kirjoittamaan hänen nimensä oikein], hehkutti uuden Batman-leffan kuvaamista. Surkea juttu sen sijaan on, että musikaali peruutettiin. Ainakin toistaiseksi. Se on pitkä tarina, ja saatan palata siihen. Huomatkaa silti, että täällä on [minua] kiinnostavia bootlegejä. Not Allowed to Love on Batmanin scorelta.

Joidenkin veikkauksien mukaan tämä aiemmin julkaisematon raakile, What Part of My Body Hurts the Most, olisi seuraava hittiballadi. Muutaman vuoden kuluessa. Katsotaanpa, tämän päivän soittelin tuota ikikestoluupilla. Joku ehti jo tulkita lyriikatkin.


What part of my body hurts the most?
What part of my soul is crying—for crying out loud?
What part of my heart is beating—faster than the speed of love?
Is this the way that it's supposed to be?
What part of my body hurts the most.

6 on viitsinyt kommentoida:

Mitä! Eiks tääl olekaan tänä perstaina peppubileitä? Onks muka Pää Auelki Elämä?!

2/19/2005 12:39:00 ap.  

Hey, syy siihen että sinulle jäi tulematta kutsu avustajaksi ei ollut siinä että teilasit käsiksen ja toimintatavat, vaan siinä että a) oot korostanu hirveesti olevas kiireinen, b) foorumilla oli avoin kutsu ja sinne on sulla oikeudet, joten :)

- Ohjaaja

2/19/2005 01:09:00 ap.  

Nyt tarttis vaan sit tietää, että kuka on Ohjaaja? Ja mihin muualle kuin PA:n kommentttiosastolle mula oikeesti PITÄIS olla valtuudet.

2/19/2005 01:36:00 ap.  

Minulle tuli helvetin paha olo, kun luin tätä kirjoitusta.

Toisaalta minä olen viteävän juovuksissa.

2/19/2005 02:46:00 ap.  

Ainailona,
Ohjaajan kommentti liittyy Pää Auen Elämään. Sinun ei tarvitse kantaa huolta sen paremmin Ohjaajasta kuin foorumistakaan.

- Näyttelijä

2/19/2005 11:09:00 ap.  

Kiinnostavaa, aivan kuin Pää auella olisi todella elämä. Höpsis, hänhän on PAhainen blogaaja. Nuo ovat kyllä joskus kovin uskottavia nuo näyttelijät.

2/19/2005 12:36:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds