Palo-mies

Susia, se huutaa. Jos nyt sittenkin hieman päivittäisi. Madridin pilvenpiirtäjäsattumus on jälleen herättänyt salaliittoteoreetikot talviuniltaan. Voiko Ylen toimittajan nimi muka olla sattumaa?


palot


Oletteko muuten havainneet, että on varsin vaikeaa sanoa Pää aukin tai Pää aukilla? Niinpä suositan virallisesti [kuten myös Kielitoimisto, jahka ehdotukseni on käsitelty] Kaura Paitiksen lanseeraamaa taivutusta Pää auen.

Verratkaa vaikka Hauki-sanaan, jos tuntuu hankalalta.

7 on viitsinyt kommentoida:

Kaura on suomenkielen suurvisiiri. Sitä kannattaa uskoa.

Luulisin.

2/14/2005 12:33:00 ap.  

Hyvä kaurapaitis, ratkaisit juuri globaalin ongelman ainakin coolerbloggaajien keskuudessa! Auen, auen, ehdottomasti. Parempi pää auessa kuin kymmenen tikkua hauessa.

2/14/2005 02:01:00 ap.  

Tuo termi cooler on hieman harhaanjohtava, sillä tokihan cool-sana tuo ensimmäisenä mieleen lämpimät ajatukset Skitso-Jannea kohtaan.

Sellisti puhuisi varmaan mieluimmin vain peppubloggaajista. Tämä kollektiivin listanousua voisi tällöin tietenkin toivoa perinteisellä bottoms up -huudahduksella.

2/14/2005 06:57:00 ap.  

Jos joskus tunnen tarvetta viitata tähän nyt käsillä olevaan nimenomaiseen blogiin, minkä epätodennäköisyyksiä supertietokoneemme paraikaa maailmanlaajuisen vertaisverkkovapaaehtoisten konetehon kanssa laskevat, tulen allekirjoittamani virallisen julistukseni mukaan käyttämään nimitystä Aukile, joka on helppo taivuttaa kaikkiin mahdollisiin hyväksyttäviin (Karusellin ehdottamiin) asentoihin.

Sedis
Sedis-Blogin Keisari, Suurvisiiri ja Kolmas Prinssi

2/14/2005 08:17:00 ap.  

Coolit bloggaajat lanseerasi PB-Luukutin sivupaneelissaan;))

2/14/2005 08:57:00 ap.  

Kiitos kannatuksesta! Pyörittelin mielessäni Pääppösiä ja muita söpöläisiä (en kehtaa sanoa mitä kaikkia harkitsin), mutta lopulta pöllin hauelta taivutuksen, koska hauet ovat vettemme cooleja kaiffareita. Jos joku hauki pitäisi blogia, se olisi myös Kuuluttajan listalla. Hauen ainoa miinus on vaatimaton takapuoli.

Hauki, hauis ja haku menevät joskus sekaisin esmes sanassa "hauista". (Tämä oli vain tarpeeton informaatiopala loppukevennykseksi.)

2/14/2005 08:14:00 ip.  

Joo, hauet ne vain katonrajoissa... Tuota hauis-juttua en ollut huomannutkaan.

[isä tapasi aina kysyä äidiltä keittämästään kahvista, etttä how is. itse kun ei juonut.]

Minä kysyn aina kenkäkaupassa, olisiko tuotetta kenties saatavissa muissa ko'oissa – ihan vain kicksien vuoksi.

2/14/2005 09:53:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds