Setin pudottaja

Kirjoitin aamulla mäenlaskusta, mutten jostain syystä millään tavoittanut kirjoittamisen ylintä päämäärää, krapulakielisyyttä. Saatan palata aiheeseen, jos keksin lääkkeen ongelmaan.

Minä olin eilinen Dipolissa Gravitaatiossa. Sellaiset massabileet. G = ma, joten enää puuttuu kiihtyvyys. Olihan sitäkin matkassa.

Törmäsin kahteen kolmesta haluamastani. Kannaltani oivallista, että ihmiset ovat minut nähdessään juuri lähdössä pois. Ei tarvitse itseään syytellä [tai hetkinen...]. Minä en koskaan ymmärrä lähteä ajoissa pois mistään.

Eikä iltaa ilman iloista kommentointia. Joku tyyppi tuli selittämään.

Hei tää ei oo mitään homoläppää eikä mitään. Mut oikeesti, jätkä tiputtaa ihan hiton hyvää settii.
Tarkoittanet pudottaa. Onhan toki niin, että vain nesteet tippuvat. Enkä minä sentään aivan niin elastinen ole, eh eh.
Niijustjoo, sori. Mut oikeesti, kehui ei oo koskaan helppo antaa, mut tommosta settii ei oo tällä ennen nähty.

Tämä ei ole tarkoitettu rienauksena oikeasti tanssimista osaaville. Tämä on enemmänkin osoitus täysillä tekemisen mentaliteetista. Kunpa saman sykkeen saisi implementoitua kaikkiin tekemisiinsä.

Sanat kuten bilettää, jorata ja setittää ovat varsinainen siunaus nykyihmiselle. Ainakin miespuoliselle. Olisihan kovin homoa sanoa kavereilleen, että mennään hei baariin tanssimaan. Joraaminen sen sijaan on ihan jees, vaikka sana kuulosti minun korviini arkaaiselta vielä jokin vuosi sitten.

Tiedättehän, samaa sarjaa kuin termi liputtaa, jota mummoni käytti silloin, kun paita oli ulkona housuista. Ulkona housuista oleva paita oli virhetila, ilmiö, jolle oli olemassa oma sanansa. Tuntuu hurjalta nykyään.

Aika ajoin saattoi sentään vastata, että mutku tänään on liputuspäivä.


Katsokaa nyt Mac-ihmiset tämä vielä. Joku idiootti keksi, kuinka modata Mac ministä pois sen kaksi kenties tärkeintä ominaisuutta: pieni koko ja tyylikäs ulkonäkö. Saa nähdä, tuleeko tälle kaverille tappouhkauksia samaan tapaan kuin sille, joka aikoinaan feikkasi heittäneensä sisuskalut roskiin G5-koneestaan ja asentaneensa sisälle perus-pc:n järkyttävine siniledeineen [ei löytynyt linkkiä tähän hätään].

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds