Gorilla

Epäilys, että on nukkunut pysäkkinsä ohi, häipyy sulkiessaan silmänsä [Sun äitis kysyy, kuka sulki]. Häipyy, haihtuu ja vaihtuu selviöksi. Herää päättäriltä ja ymmärtää, että edessä on ajatukset selventävä kävelylenkki. Jotain hyötyä sentään siitä, että asuu päättärin nurkilla. Itsestäänselvyys ei tunnetusti ole suomea.

Blogini kohina/hyöty-suhde on parantunut huomattavasti. Substanssia saa etsiä urakalla, mutta syytän höveliä tarjontaa. Ilmaisia illallisia jos ei ole, niin luultavasti vastineeksi minua ei koskaan palkata Nokialle.

Ei sillä, ihan siivosti minä käyttäydyin ja fiksujani puhuin. Viihdyinkin. I wanna be a gorilla hunter. Lupsakan ranskalaismiehen show oli minuun vetoavin vaikka olisi tietenkin olllut uskottavampaa olla kiinnostunut strategianhallintainstrumenteista. Ihan vain siksi, että strategianhallintainstrumenttikoordinaattori näyttäisi aika pöyheältä käyntikortissa, varsinkin englanniksi.

Saimme leikkiä helmenonkijoita ja tehdä puhtaalla diilimeiningillä keissin VoIPpiin liittyen. Ensimmäisen ryhmän kirous on painava. Meistä kaikki muut prujasivat viisaat aivoituksemme, eikä ainakaan sen ryhmän olisi kuulunut voittaa. Vaikka leikkiähän se, kaikki. [merkkasivatko plussia ja miinuksia nimiemme vieriin, vai näkikö kaverini väärin?]

Eivät he kertoneet meille mitään salaperäistä, ei minulla ole mitään kummaa vuodettavaa. Jotain yleisluontoista vetykennoista, langattomista latausalustoista ja liikkeestä voimaa saavista akuista. Sitä paitsi pitäisi sanoittaa huomiseksi yksi laulu ja valmistautua puhumaan saksaksi Bluetoothista, eikä huomiseen ole kuin vartti aikaa, joten jatkakaamme.

4 on viitsinyt kommentoida:

Niin kysyykin!
Sun äitis on taustansa vanki, legendaarisen Kaisu Pohdon koulimana suhtaudun kunnioittavasti lauseenvastikkeisiin. Kaisu aloitti lukion äidinkielenopetuksen kertomalla, ettei meistä kenestäkään tulisi kirjailijaa. Meistä tuilisi opettajia, insinöörejä, pappeja ja merkonomeja. Siksi meidän kaikkien pitäisi osata kirjoittaa sujuvaa asiaproosaa. Avaintermejä olivat: paneutunut pohdinta, luontevat liu'unnat ja hallitut lauseenvastikkeet.

Siksi olen tällainen lauseenvastikepuristi. (Meistä muuten tuli viitisen insinööriä, kaksi opettajaa, yksi psykologi, pari sosiologia, yksi oikeustieteilijä...muttei yhtään kirjailijaa)

Muuten juttusi oli jouhea.

2/25/2005 07:47:00 ap.  

Kunhan piruilin. Ihmisillä tuntuu olevan suuria vaikeuksia ymmärtää, että on eria asia sanoa kirjoitettaessa kuin kirjoittaessa. Tarjoavat tuota subjektin vaativaa muotoa joka paikkaan.

Minä sanoin kerran kouluaineessani olettaen [ok, anglismi, vrt. assuming], ja opettaja valitti, että tekijä puuttuu. Kuinka se olisi kuulunut sanoa? Passiivissa oletettaen?

Minäkin luin jouhean kauheaksi.

2/25/2005 08:09:00 ap.  

Ei tartte kysyä, kyllä se on epäilys, joka tuossa virkkeessä sulkee silmänsä ja se herättääkin uudenlaisia viilinkejä: "Epäilys häipyy sulkiessaan silmänsä". Esimerkiksi strutsit ja meitsin vauva luulevan olevansa kokonaan piilossa, kun laittavat naaman piiloon. Mm. tämmöisiä mielleyhtymiä tulee :-)

Strategianhallintainstrumentti puolestaan muistuttaa minua, miten ihanaa on, kun töihinpaluun aika koittaa aikaisintaan vuoden loppupuolella...

2/25/2005 10:20:00 ap.  

Tarjoavat tuota subjektin vaativaa muotoa joka paikkaan.Mutta onko se subjekti, kun ei ole subjektin sijassa? Rakastava nus!

2/25/2005 01:32:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds