Blogimiitti huputtaa

Näin äsken uneni läpi voimakkaan enteen. Sain siinä päivittäisen raporttini PR-vastaavaltani, joka arvioi blogiskenä ja kertoo, ketä kuuluu kulloinkin kehua, kiittää tai kumartaa. Tällä kertaa viesti oli surullinen: Sellisti oli kuulemma lopettanut Blogfordin vankilakokeensa kuin joku tai joskus.

Oli pakko sännätä ylös sängystä tarkistamaan tilanne. Sellisti nuoli, luki viestissä. Ei sittenkään, että kuoli, olin varmaan lukenut väärin unissani. Huh. Äkkiä ottamaan varmuuskopioita. Huomasin riemukseni, että Atom-lukijani muistiin oli jäänyt monta viimeistä viikkoa Kilpirauhasen eritteitä. Tiedättekö, jätkät, ei kannattaisi laittaa juttujaan internettiin. Koskaan ei tiedä, kuka pervo ne vielä käy sieltä hakemassa.

Siksi minäkin olen sopinut PR-vastaavan kanssa, ettei hän laita näitä tekstejä kenenkään nähtäville. Hyviä apulaisia on vaikea löytää, mutta häneen nyt voin sentään luottaa.

Hän myös mainitsi, että minäpossun olisi ollut syytä jo aikaa sitten myöntää Kuuluttajalle oma palkkipaikka. Ja on oikeassa. Teen sen nyt saman tien, ja lupaan korjata erheeni mainitsemalla hänet joka päivä seuraavan viikon ajan. [nyt myös sinun yrityksesi voi ostaa täältä mainoksia]

Ja Kallion blogimiitti. Myönnän, että olen minäkin muutaman kerran leikkinyt paheellisilla ajatuksilla. Sillä lailla arasti, että mitä jos minäkin. Joskus. Tai jotain.

Vaikka tiedänhän minä, kuinka siinä kävisi. Ottaisin JCP:n mukaani henkiseksi tueksi, eikä poke päästäisi häntä sisään. Joutuisin sitomaan hänet lyhtypylvääseen ovensuuhun [poke ei ymmärtäisi, että tämä pelottaisi kaikki tuleva asiakkaat pois. tyhmiä ne, poket] Sitten menisin sisälle ja yrittäisin epätoivoisesti olla jotenkin nokkela ja kertoisin kaikille upeille blogaajaneidoille [siivosin linkit pois -PR], että heh, jouduin jättämään JCP:n kadulle.

Ii, onks JCP täällä? he kiljuisivat viitsimättä edes ihmetellä, kuka minä olin.

Olisiko sittenkin parempi tulla paikalle lasinaluseksi naamioituneena? [ei tuo ollut nuolemista. mutta lasinalusia nuolemalla voi kyllä joskus nähdä kaikkia siistejä juttuja.]

Vielä viittaus menneeseen puhelinluettelokeskusteluun. Aihe jatkuu tänään HS:n Mielipidepalstalla seuraavasti:

LYHYESTI
Elisa on myynyt luetteloliiketoimintansa


C'est tout. Kerrankin on maltettu pysyä tiiviinä. Vaikka olisihan tuo viesti mennyt perille ilman tuota on-sanaakin.

3 on viitsinyt kommentoida:

Oikea päätös. Minäkin tutustuin aikoinani vähän tuohon kilpirauhamikälie-blogiin, ja olen melko varma että ne parhaat kirjoitukset olisivat juuri niitä, joita sinulla ei ole. Ne nyt on vaan sellaisia.

2/10/2005 07:52:00 ip.  

Saitko talteen sen jutun, jossa puhuttiin tyypistä, joka hiveli lapsennahkaista laukkuaan?

2/10/2005 11:01:00 ip.  

Ei kun minä vain noita. Viimeisiä.

2/10/2005 11:11:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds