Minullakin oli lapsuus

Vt tässä hei. Tulin tänne vähän lystäilemään ja melskaamaan, kun tuo JCP muutti vakituisesti asumaan Piirikunnan puolelle. Tiedättehän. Se hullu pitää bataateista ja oli helppo huijata lörppäämään PA:n Blogger-salasana. Se kyllä tykkää myös bambusta. Niin, sitä ei kyllä henno julkaista tämän nettipäiväkirjan viattomille lukijoille. Kas kun PA:n kohderyhmää ovat alle viisitoistavuotiaat tyttöset. Hihihii, mitä alle viisitoistavuotiaat tyttöset muka eivät tietäisi.

Havahduin aamulla syvästä unesta kummalliseen tunteeseen. Oliko joku kutsunut minua? Schizo-blog oli ihan yhtä kehno kuin ennenkin, mutta kuin varkain tietokoneen hiirtä pitelevä käteni ajautui alemmas. Ja alemmas. Liikuttelin sitä hiirtä ihan vain tässä ruudulla, tai siis painelin linkkejä. Tiedättehän.

Minun ensimmäinen tyttöystäväni... Tai siis tyttö, jonka olisin suonut olevan tyttöyst... Yk... Tunsin kerran yhden tytön. Se asui aika lähellä. En kuitenkaan koskaan kyennyt ottamaan yhteyttä tyttöön huonon itsetuntoni takia. Myöskin viranomaisten langettama lähestymiskielto – kyllä, tiedän sen olevan pelkkä paperinpala – sai minut tuntemaan itseni jotenkin huonommaksi kuin hän. Silti, vielä nykyäänkin koikkelehtiessani hänen ikkunansa alla, kun näen hänen katsovan Salattuja elämiä tofujäädykettä syöden, minun tekisi mieli särkeä ikkuna, tarttua häneen ja kertoa rakastavani häntä. Luultavasti tämä johtuu kuitenkin vain siitä, että kieltäydyin tunnustamasta häntä sisarekseni ja ajoin hänet ulos perheemme yhteisestä kodista.

Ja kuinka yleisö hurrasikaan... He rakastivat tätä temppua!

[Hmm... eikö tuo juntti tiedä, että Kysyn vaan teki murron [juttuihin ei voi linkata suoraan, etsikää otsikko Jiiiiii-haa!!!!1] jo kauan ennen kuin edes yllä lainattu Kilpirauhasen vajaatoiminta oli syntynytkään. no, nyt on salasana vaihdettu. – PA]

11 on viitsinyt kommentoida:

Minulla kesti hetki hahmottaa, mistä on kyse. Nuohan ovat kadonneita, ei niitä voi enää olla - saati sitten toisissa blogeissa!

Eikä sinun maallinen lukijakuntasi kuitenkaan ymmärrä, että tässä vilvoitellaan nyt historian siipien havinan aiheuttamassa ilmavirrassa. Miettivät vain, kuka se Vt on ja miksi se tekee tällaista. Vaan kylläpä nuo näyttävät huonoilta, luoja paratkoon!

5/10/2005 12:58:00 ip.  

Minulla kun ei ole kykyä matkia tyyliäsi, jouduin turvautumaan edeltäjäsi siteeraamiseen. Se oli huono idea.

Otetaanko pois?

Minusta tuo on kyllä perin oiva juttu. Ellei suorastaan viimeinen Vajaatoimittajan julkaisema. Kursivoimani jäädyke-sana ilmeisesti indikoi jo uuden ajan koittoa.

5/10/2005 01:04:00 ip.  

Ei sitä pois tarvitse ottaa, en minä sillä! Näin vain velvollisuudekseni kommentoida jotain. Ja vähän selitellä.

5/10/2005 03:09:00 ip.  

Joo, minäkin.

5/10/2005 03:11:00 ip.  

Moi!!!!!!

Aika fantskua kuulla, että täällä viitataan vieläkin Kysyn vaaniin. Olikohan virhe lopettaa se? No, ei ollut vaihtoehtoa. Olisitte nähneet kaiken sen margariinin...

5/10/2005 07:46:00 ip.  

Anteeksi nyt, mutta tiedättekö te kuka MINÄ olen?

Ettekö? No, tiedättekö te missä MINÄ olen? Nimittäin otettiin pari tuosha aikaishemmin ja..

5/10/2005 09:26:00 ip.  

Mikä päivä: Mitvit linkkaa ja Kysyn vaan kommentoi haudan takaa. Joko kaikki on saavutettu, joko on aika lyödä luukkunsa kii, laittaa läppäri ikuiseen uneen.

5/10/2005 11:42:00 ip.  

Sinun kannattaisi myös kokeilla vielä sitä seksiä.

Okei, nyt olen hiljaa muutaman tunnin.

5/11/2005 12:02:00 ap.  

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

5/11/2005 09:04:00 ap.  

Eikä sinun maallinen lukijakuntasi kuitenkaan ymmärrä, että tässä vilvoitellaan nyt historian siipien havinan aiheuttamassa ilmavirrassa.

Muiden puolesta en mitään puhu, mutta miksi sinä, Vt, minua menet noin vähättelemään? Minä muistan kyllä. Ja uskon, että Janikin muistaa.

Kukas muu muistaa lukeneensa ylläolevan murtosaaliin taannoisesta Kilpirauhasen vajaatoiminnasta? Voitaisiin vaikka järjestää muistelubileet täällä PAn kommenttilaatikossa. Jokainen tuo omat eväät, omassa nahkalaukussa.

PS Sen siitä saa, kun alkaa kikkailla linkkien kanssa ja linkkaa vielä väärin! Tässä mummilan osoite lienee oikein.

5/11/2005 03:46:00 ip.  

Niisk.

5/11/2005 04:57:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds