Ajettelemattomuuksia


Viimeiset tekniikan ja kaupan alan sanakirjat


,mainos sanoi äskettäin. Hinta oli henkselöityi kuin loppuunmyynnin merkiksi. Viimeiset, mietin, ilmeisesti sanakirjoille ei enää vastaisuudessa ole tarvetta noilla aloilla. Kaikki kun tehdään alusta pitäen englanniksi.

Töölön matkatoimisto meni konkurssiin. Kertoivat eilen radiossa, että kateissa on useita miljoonia. Minkä piti olla katteissa, onkin kateissa, tokaisin, mutta tuo juttu toimi paljon parempi puhuttuna ja hetkessä. Ei kuulu tapoihini.

Puhelimessani on jossain syvällä valmiita tekstaripohjia. Huomaan tämän ajoittain tutkiessani epähuomiossa lähettämieni viestien listaa. [Automaattinen näppäinlukko kun ei mene päälle, jos puhelimen tunkee taskuun jossain muussa kuin perusnäkymässä. Ja puhelimen käyttöliittymä on niin hidas, että nappulaa saa pitää pohjassa toista sekuntia ennen kuin laite siirtyy tuohon tilaan.]

Rakastan sinua. Nähdään pian.

sanoo tyypillisimmän vahinkoviestin pohja. Luultavasti se on ensimmäisenä listassa. Jotenkin niin hellyyttävä viesti. Tuo on ilmeisesti tarkoitettu tilanteisiin, joissa tapaaminen venyy, eikä suinkaan olla palaamassa pian. Tilanteisiin, joissa JCP käyttäisi mallipohjaa numero 12, joka sanoo: Shut TFU, Biaatch.

Olen hyllyttänyt viime päivinä kokonaista kolme juttua. Ja sitten kelpuutan tällaista.

Tänään olen sentään ollut ihailtavan kunnollinen. Olen luonut suunnitelman ja seurannut sitä. Hoitanut asioita. Käynyt hakemassa varaston avaimen, joka olisi ollut saatavilla jo useamman kuukauden. Kirjoittanut osuuteni valmiiksi. Vienyt cd-levyn vahtimestarille, joka lupasi toimittaa sen eteenpäin. Jakanut lehtiä ihmisten riippukansioihin. Lupautunut kertomaan näkemyksiäni. Syönyt lounasta. Ostanut keikkalipun. Postittanut kirjeen. Törmännyt häneen portaisssa. Pyytänyt anteeksi ja luvannut katsoa eteeni. Lukenut tenttiin. Kirjoittanut puhkitylsän merkinnän [huomenna saattaa jäädä väliin sekin vähä].

Sitä vastoin en ole ajatellut seksiä.

Hups, nyt olen.

2 on viitsinyt kommentoida:

Minusta nuo ajatteluluvut olivat häm-mäs-tyt-tä-vän alhaisia. Mitä ihmiset oikein kaduilla esimerkiksi työmatkoillaan tsiigaavat? Automerkkejä? Kauppojen tarjousilmoituksia? Liikennevaloja?

5/11/2005 06:15:00 ip.  

Minä ajattelen Descartesia.

Descartes, Descartes, Descartes...

Kunnes yhtäkkiä huomaan ajattelevani Descartesia harrastamassa seksiä.

5/11/2005 10:30:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds