Prokrastinatiivista

– – Jos on kyse onnettomuustilanteesta, toimimme yhteistyössä pelastuslaitoksen kanssa. Poliisi luonnollisesti vastaa rikollisen toiminnan organisoimisesta [korostus minun], kertoo puolestaan laboratorionjohtaja Harri Toivonen.


Voiko tämän ymmärtää oikeinkin?

Tulin vain fiilistelemään sitä tosiasiaa, että seuraava ja viimeinen tenttini tässä kuussa on vasta viikon kuluttua. Tämänpäiväinenkin sujahti olosuhteisiin nähden yllättävän hyvin, saattaa mennä jopa läpi tällä kertaa. Alan pikkuhiljaa tehdä omaa juttuani tästä viime tipalla kokeeseen saapumisesta. Viimeisistä neljästä kokeesta olen kai tullut kolmeen vasta lähes tuntia alun jälkeen. Jonkinlainen vapauden illuusio siinäkin.

Surullista, että saan motivoitua itseni opiskelemaan vasta kokeen alettua. Jotkut syyttävät viimeiseen iltaan jättäjiä viivyttelijöiksi. [syntyperäistä viivyttelijää kai kutsutaan prokrasti-natiiviksi]

Viimeisenä iltana ollaan edellisessä tentissä, nuubit. Sen jälkeen tullaan kotiin ja mennään kymmenen aikaan vartin torkuille. Herätään vaatteet päällä kahdeltatoista ja käännetään kylkeä.

***

Toisessa yhteydessä kirjoittamani tekstinpätkä julkaistiin lähes sellaisenaan erään huomattavahkon lehden uutissivulla ilman minkäänlaista lähdeviitettä, saati lainausmerkkejä. Voi, kuinka olen taas ylpeä itsestäni. Voisin minäkin nostaa blogini tasoa ja alkaa oman jutun tuottamisen sijaan kopioida tänne vaikka Ilta-sanomia.

Mitähän tuollakin tarkoitin. Kenties halusin ottaa kantaa Mediablogissa [etsikää linkki alempaa] esitettyihin väitteisiin, joiden mukaan miehet vain kommentoivat blogeissaan siinä missä naiset luovat uutta.

Minä en osaa tehdä mitään eroa noiden välille. Ei omasta elämästään kirjoitteminenkaan ole uuden luomista. Uutta ei luo kuin joko sattuma tai älykäs suunnittelija, Hesarissa ei ole päästy vielä yksimielisyyteen, kumpi. Minun triviaali kantani on, että ei tämä maailma nyt aina niin kovin älykkäästi suunnitellulta vaikuta. Olin 03 syksyllä kuuntelemassa TKK:n kohuttua kreationismiuskovaista professoria, mutta hänen teesinsä ammuttiin alas niin nopeasti, etten oikein ehtinyt päästä selville, mitä hän yritti väittää.

Pidättäytydään tällä erää tämän pahemmasta viisastelusta ja mainitaan muutama urhoollisesti tänne viittaava blogaaja. Palkintona tuttuun tapaan himoittu Palkkipaikka.

3 on viitsinyt kommentoida:

Oih, kiitos palkkipaikasta. Egoni pullistelee nyt himoittu palkkipaikka-palkinto on hallussa, ja miltei ilman mitään dopingia vielä.

5/18/2005 10:05:00 ip.  

Siis korjaus.
Egoni pullistelee nyt KUN himoittu...
Aika pöljä lause tolleen irrallisena muuten toi.

5/18/2005 10:07:00 ip.  

Poliisillehan on nyt esitetty oikeutta osallistua rikoksentekoon. Eikö silloin ole vain kohtuullista, että hallintopuolen pojatkin pääsevät osallistumaan. Rikollisille sellaista oikeutta ei ole edes esitetty.
-Simahaukka-

5/18/2005 10:47:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds