Satasen lainoja

Istuin bussissa Satasta lukien. Katselin jokaikistä kanssamatkustajaani. Heille olin kuin kuka tahansa. Mutta minulla oli missio [kaikki sujui suunnitelmieni mukaan]. Hetken kuluttua – kun he vielä istuvat banaalissa bussissaan – minä olisin internetissä kirjoittamassa turhanpäiväisiä nokkeluuksia blogiini. Eivätkä he saisi koskaan tietää.

Aloitin lukemalla lööpin. Ajossa ollut bussi syttyi jälleen tuleen, kertoivat. Luin tietenkin ajoissa. Yhtäkkiä ymmärsin, miksi minun bussini ovat jatkuvasti myöhässä. Ja että se on sittenkin ihan hyvä.

[Oikeasti minun bussini ovat tunnetusti harmillisen ajoissa]

Sivulla kuusi kerrottiin purjelautailijaa luullun riippuliitäjäksi. Sattuuhan sitä.

Sivulla kaksitoista kerrottiin päivitettyjä tietoja Michael Jacksonista. Mikäli Michael Jackson tuomitaan syylliseksi, hän voi saada pitkän vankeustuomion, tiivistettiin uutisen oleellista sisältöä kuvatekstissä. Hyvä, että selvensivät.

Vasta sivulla 21 tuli vastaan lehden kiinnostava anti, tekstaripalsta. Heti toisena viestinä oli varsinainen helmi.


Sinä joka kirjoitit maanantain lehdessä että "eräskin sankari pieri junassa", minä se olin! En häpeile päästöjäni. Homoliitot kunniaan.

5-bo

Hän ei mainitse mitään liito-oravista, mutta kyllähän sitä kannattaa laittaa koko rahalla, kun kerran menee mediatilaa ostamaan.


100 prosenttia vihaa ja väkivaltaa, silti en suostu virkavaltaa kunnioittamaan. [sic]

Nimetön

Nuo ovat likimain lyriikoita Steen1:n kappaleesta 100% vihaa ja väkivaltaa. En olisi tiennyt, ellen olisi viime viikonloppuna Spotlightia testatessani tutkinut kovalevyäni ja huomannut, että olin tullut imuroineeksi kappaleen joskus [ette ikinä arvaa, mitä muuta löytyi].

En pitänyt, joten en pitänyt, vaan poistin. Steen1 ei vaikuta sellaiselta kaverilta, jota kannattaa ärsyttää.

Nyt olen yhtäkkiä varma, että tuo sama Nimetön on lähettänyt joka päivä satunnaisia Steen1-lainauksia Sataseen enkä minä ole ennen tajunnut, mistä on kyse. Niin voi käydä.

Laitoin tuohon sicsi tuon sicin, että kappaleessa sanotaan oikeasti 100-prosenttista jne. Oikeasti laitoin sen vain päästäkseni kirjoittamaan siitä.

Sic on vielä hienompi sana kuin äh, jonka hehkuttamisen jätän myöhemmälle. Se on kuin luotu meille ylemmyydentuntoisille nulikoille; kuulun ylpeänä sic-sakkiin. Kuten asioilla niin kovin usein, myös sicillä on kaksi puolta. Se kertoo yhtäältä, että minä en ole näin helvetin hölmö kuin lainaamani henkilö, toisaalta, että olen niin helvetin fiksu, että minun täytyy mainita se – mikä on tietenkin kovin hölmöä.

Siis jos miehen ympäriltä viedään tuolit, se tarkoittaa paitsi sitä, että tuolien viejät eivät halua istua hänen viereensä, myös sitä, että tuolit ovat vapaita – eli kukaan muukaan ei ole halunnut.


Kiva mennä joka arkiaamu homeisella bussinrämällä, jossa on poltettu tupakkaa.

Kärsimystä joka kerta

Niin, muusikon ammatillakin on varjopuolensa. Ei kaikilla voi olla yhtä koleaa keikkabussia kuin Kotiteollisuudella.

Rullaportaissa äidit vievät lasten vaunuja. -- katastrofi.

Pipsa


Joo, olkaa tarkkana, minultakin on viety jo kolmet, vaikka en edes kauheasti näytä äidiltä.

Noniin, lopetetaan ennen kuin menee vielä väkinäisemmäksi.

***

Varmaan syytä tämäkin mainita tässä yhteydessä. Siguroita lainaamassa.

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds