Kirjoitin tänään jo yhden umpitylsän ja hurskastelevan merkinnän, jonka ymmärsin poistaa ennen kuin jaksoin lukea sitä läpi. Mainitsen silti, että City-lehden Amish-juttu on vinkeä.

Valitsemani tyyli näyttää purevan. Jättämällä päivittämättä saan uusia tilaajia [vihjaatteko jotain?]. Tämä on melkein kuin eilen linkittämäni Mitvitin visio, jossa päivitysbonusta kertyy sitä enemmän, mitä kauemmin malttaa pitää suunsa kiinni.

Tänään ei ole mitään syytä kirjoittaa mitään ainutkertaista. Huhut reinkarnaatiosta tallovat alleen kaiken muun. Aino-Alinan [näettekö, osaa käyttää anagrammikonetta! siellä oli myös Yhdys Sana Kone, joka yhdisti sanoja jotenkin hassusti] vinkin jälkeen olen tutkinut hartaudella pyhiä kirjoituksia ja etsinyt viitteitä uudesta saapumisesta. [ei löytynyt, ettekä halua tietää, mitä löytyi]

Olen myös eritellyt tarkasti Sellistin tuottamaa tekstiä ja havainnut merkittäviä yhdenkaltaisuuksia. Teemat kuten Antti Tuisku, George Bush ja nelosen ratikka. Kukapa muu tuollaisiin voisi tarttua. Onko tuo vaaninen kirjoitustyyli jäljiteltävissä? [ja mitä tämä kertoo Elvis-imitaattoreista?] Onko kuningas palannut? Näemmekö kohta kulmakertoimen, joka järkyttää heikoimpia? Singahtaako hän suoraan top3:een? Koska voi taas hengittää?

Ja kuinka käy romaanin? [en lopeta tätä tekstiä kahteen triviaaliin sanaan]


[myöhempi kommentti] Ja arvatkaa harmittaako. Minun piti alunperin tutkia Sellistin kappaleiden ensimmäisiä kirjaimia ja vääntää niistä väkisin aidolla salaliittoteoreetikkomeiningillä jotain raskauttavaa. Mutta unohdin kesken tämän jutun kirjoittamisen. Surkeaa.

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds