Aux!

Kohtalokseni näkyy koituneen hyödyttömien mainoskampanjoiden ilmaispuffaaminen. Toisaalta tässä on sama juju kuin noissakin. Ne herättävät uteliaisuutta, ja osa hakukoneilijoista päätyy vahingossa tännekin. Kokonaan toinen juttu on, kuinka siitä hyödyn.

AUX.fi-sivustoa mainostavia kuvia on ollut vaikeaa olla näkemättä. Myönnän mieleni sen verran kieroutuneeksi, etten ensimmäisenä hampurilaisenkuvan nähtyäni ymmärtänyt, että sillä viitataan aivoihin. Oletin, että tässä yritetään jälleen räväyttää ripsipiirakan tyyliin.

Seuraava kysymys onkin, missä on riisipiirakka, helppohan siitä olisi ollut aivot tekaista.Kovalla vaivalla ovat keksineet surkeat kolme ruokalajia, joista yksi on tunnetun suomalainen hampurilainen. Jos hampurilainen kelpaa Turun vertauskuvaksi, merkittäköön Vaasaa pitsalla.

En myöskään ole aivan varma, mitä Suomen tyhmimmän kaupungin selvittämisellä haetaan. Pyritäänkö tällä kovasti kitistyyn negatiivisuuteen ja nöyryyttämiseen, josta heikointa lenkkiä ja muita jaksetaan syyttää. Vai onko tarkoituksena tehdä tyhmyydestä jotain tavoiteltavaa ja siistiä. En ole aivan selvillä nykytilanteesta. Ennen vanhaan peruskoulussa ei tietenkään ollut sallitua olla fiksu, mutta olen kuullut, että nykyään kiusattaisiin tyhmiäkin.

Osoitteesta löytyy tavanomainen Mensan suuntaa-antava äo-testi, joka on toteutettu varsin kökösti Flashilla. Kuvat ovat suttuisia ja kokonaisuus jumittaa. Taaksepäin ei voi palata, ja radio buttoneita on käytetty siellä, missä tulisi olla check box.

Ilmeisesti olen vain katkera tuloksestani: sain tasan nolla pistettä. Tämä on aavistuksen vähemmän kuin odotin, yleensä tapaan paikata tällaisilla testeillä muuten ryvettynyttä itsetuntoani, kun mikään muu ei tunnu sujuvan. Sovellus ei selvästikään ollut yhteensopiva käyttämäni Safari-selaimen kanssa, vaan vastaukseni jäivät tyhjiksi. Anteeksi siis kotikaupunkini, että näin pilasin tulostamme. Tai olkaa hyvä, jos tavoitteena tosiaan on voittaa tyhmimmän titteli. [onko minun pakko kertoa, paljonko sain, kun vaihdon selainta... ei, maltan olla hiljaa]


0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds