Ajankohtaista

Muutama pikainen kommentti näin ruokatunnin ratoksi.

Bussilakko loppui. Se niistä tekosyistä ja keskustelunaiheista taloyhtiön saunavuorolla. Työnantajat taipuivat lopulta antamaan sen verran periksi, että AKT saattoi leikkiä säilyttäneensä kasvonsa. Viisaampi antaa yleensä periksi.

Hauskoja kommentteja tämä kyllä kirvoitti kansalta. Eräskin yksi monista kiteyttää oivasti, mistä on kyse.

Hirveä valitus kokoajan! Parempi bussilakko kuin sota!


Niin pitkään, kun ei olla sodassa, ei siis ole syytä tarttua epäkohtiin. Järkevää. Tuo mieleen, kuinka arvostamani [sanon mieluummin arvostaa kuin diggailla, saati fanittaa...] André Wickström pohti hiljattain Image-lehdessä nähdäkseni varsin osuvasti yhä vallitsevaa hankalaa asennoitumista talvisotahehkutuksiin. Ei kai se minun vikani ole, että joku joutui joskus sotimaan. Katumusharjoituksinko kuuluu kiitollisuuttaan osoittaa.

Popstars päättyi indx-korotukseen. Tästä on vaikea sanoa enää mitään, Lehti kun onnistui jo hyvin pitkälti naulaamaan koko jutun. Sittenkin hauska tuo UL 100:n [tai siis STT:n] uutinen aiheesta:

Popstars-mittelö järjestettiin nyt toista kertaa. Tällä kertaa voittajaksi ei valittu yhtä laulajaa, vaan yhtye.


Siis tälläkään kertaa. Idolsit asia erikseen, siellä pääsi sentään äänestämään kaikista jatkoon pääsijöistä. Vaikka onhan sekin kuvaavaa, ettei Suomessa voida olla niin julmia, että valittaisiin Idolssissakaan vain yhtä idolia. Tottahan koko kolmikko pitää nostaa voittajiksi – unohtamatta nelosta suomenruotsalaisille.

Bill Gates saa neljä miljoonaa roskapostiviestiä päivässä. Oivallinen sarjakuvajulkaisu Joy of Tech tietää kuitenkin totuuden.

2 on viitsinyt kommentoida:

Julmiajulmia. Kolme on enemmän kuin yksi, esimerkiksi euroissa. Tupakalla on silti yhä liikaa hintaa.

11/22/2004 03:09:00 ip.  

Minun on aina pakko vastata näihin kommentteihin, sillä yksi kommenttia näyttää perin typerältä... Mainitsenpa kuitenkin, etten ole ennen törmännyt vajaatoimittajan blogiin, mutta jatkossa aion törmätä useamminkin.

11/22/2004 03:46:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds