Ihan pöhköä

Viimeviestiä kommentoineen Vajaatoimittajan blogi, Kilpirauhasen vajaatoiminta, on kyllä kiinnostava kokemus.[ei voi muuta sanoa kuin että lapset, pitäkää huolta kilpirauhasistanne... näin voi tapahtua] En suosita sivulle saapumista kokista suussa, se saattaa nimittäin valua ulos sieraimista. [ei minulle noin käynyt, minulla edes ole kokista] Huhujen mukaan joku hiilihappojuomaa suussaan tirskunut tarttui kokemuksen opettamana nenäänsä kiinni, ja juoma tirskui silmistä. Saattoi kirvellä.

Unohdin viimetekstistäni, miksi varsinaisesti aloin kirjoittaa sitä. Törmäsin sittemmin siivoojien iloksi jättämässäni satasessa olleeseen uutiseen, jossa selitettiin jotain sunnuntaiaamujen rauhallisesta tunnelmasta. Kuvituksena oli tietenkin Tarja Halonen.

Jutun loppuun päästyäni homma selvisi. Enemmistö suomalaisista kaipaisi juuri Tardea sunnuntaiseen aamukahvipöytäänsä. Voin ilahduttaa kansaa ja jättää oman vuoroni käyttämättä. Myöskään muut menestyjät – Jari Sillanpää, Katri-Helena sekä Tanja Karpela – eivät herätä kauheasti kiinnostusta, sitäkin enemmän kysymyksiä, mitä ihmettä nykyään ei keksittäisi selvittää.

Ehkä se olen vain minä, mutta kaikista päivistä vihaan eniten sunnuntaita.

Iltalehden kuvaus Me Starat -kiertueelta täydentää sopivasti tunnelmaa:

Kesän lapsi soi ensin videotykistä Katrin tulkintana merenrannalla 1976, sitten nykytekniikka sekoittaa tunnelmaan hulvattoman hauskan Sillanpään peruukissaan. Yleisö ulvoo!Vitsi kertoo miehestä, joka kertoi kaverilleen tulevansa aina iloiseksi nähdessään tämän vaimon. Siksi, että kyseessä ei ollut hänen vaimonsa. [joillakuilla sitä on hän ja tämä hallussa...] Microsoft tarjoaa elämään hupia hieman samalla tavalla.

Tällä kertaa kirjoittelin koulussa Win-Wordilla. Se on niin viisas, että osaa puuttua käyttäjänsä kielioppierheisiin. Muttei niin viisas, että ymmärtäisi, etten minä tee niitä kuin tahallani. Kuten mainittua, suomessa ei pilkuteta lauseenvastikkeita.

No, tämä ei ollut hauskaa. Sen sijaan minua hymyilytti kovin tuo esimerkkilause, jonka pyrin tähän mullistavasti liittämään.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

En minä teistä tiedä, mutta minua ja koeyleisöäni tämä yllättävä päättömyys huvitti. [tämän blogin sisältö tosiaan testataan etukäteen puolueettomilla koe-eläimillä]

Tuo olisi saattanut olla hauskempaa, jos tuon klemmarin [wtf] asemesta vinkin olisi esittänyt se koira, joka hyppää silmille aina, kun Windowsissa yrittää etsiä tiedostoa [WTF!]. [vaikka tottahan koko etsintätoiminto on täysi et vaan osaa -juttu; tosimies tietää kyllä itsekin minne on tavaransa tallentanut]

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds