Irtonaisia

Yksin kotona -sarjan elokuvat lienevät lasten kehityksen kannalta vaarallisimpia koskaan tuotettuja tekeleitä, mutta aika tiukkoja ovat kyllä myös sympaattiset Happy Tree Friendsit. Kokeilkaa vaikka Eye Candy -jaksoa ja havainnoikaa, kuinka peilisolut ottavat osumaa.

Ellen olisi käskenyt kännykkäni piipata tuntia etukäteen, olisin unohtanut taas. Tunnin se matka lopulta veikin kolmen kilometrin kävelyineen. Lakoissa on se vika, ettei niille ilmeisesti voida tehdä yhtään mitään.

Olivat asemoineet hammasharjat taktisesti karkkihyllyä vastapäätä. Minä olen tullut viimeaikoina ostaneeksi vain toisia noista aivan liian usein. Saattaisin ostaa hammasharjojakin, mutten koskaan onnistu löytämään oikean näköistä.

Italiansalaattiakin teki mieli. Ei välttämättä puolta kiloa, mutta kiinnostavasti se oli absoluuttisestikin halvinta siinä pakkauskoossa.

Ruuhkanhallintani on hienompaa kuin itsellään TCP:llä; jos mikään jono ei vedä, valitaan edes söpöin myyjä. Nojoo, Best Effort, jos ei muuta.

En jaksaisi jatkuvasti mainita samaa blogia, mutta meni mokoma noteeraamaan minut päälistallaan. Ja jälleen kerran kävijämäärät hyppivät silmille. Valitettavasti kukaan ei viitsinyt ryhtyä tilaajaksi. [Hei, oikeesti, ei oo ees paha.] Lisäsin sivupohjan suomentamisen yhteydessä valmiin linkin tuohon sivupalkkiin. Tarvitsen kipeästi pari tilaajaa, mikäli mielin säilyttää asemani edes top 200:ssa.

Vinkataan vielä sen verran, että Tumputtajilla on pitkästä aikaa hieman yritystä jutussaan [, joskin linkkaamansa lehtijutun kritiikitön ylistystyyli saa kateellisen takarivin kommentaattorin tuhahtelemaan]…

Nyt en millään ehdi kommentoida enempää Itiksen uutta nettilehteä, mutta täällä sitä pääsee testaamaan ilmaiseksi. Tarvitaan kuulemma kaksigigahertsinen suoritin. Kaikenlaista.

[Joo, ei naisia tänäänkään, vaikka otsikko lupaisi mitä]

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds