Kanada

Pitää kai noista vaaleistakin muutama sana mainita. Muutama hyvä puoli tässä tuloksessa sentään on. Bush ei ensinnäkään ole ehdolla ensi vaaleissa. Toisekseenkin on kai kohtuullista, että hän siivoaa itse aiheuttamansa sotkut. Saapa nähdä, saavatko sorvattua perustuslakia sen verran, että ensi kerralla päästään ihmettelemään Hillaryn ja Arskan kamppailua. Alkaa kyllä rouva Clinton olla hieman iäkäs jo neljän vuoden kuluttua.

Muutama linkki mielipahaa ruokkimaan. Tatuvanhasmainen analyysi äänestyskäyttäytymisestä [kummastuttaa kyllä, jos olettaa, että keskiarvon pitäisi olla sadan hujakoilla, jopa hieman päälle]. Vihagallup ja vastaus on Kanada.


Oletin jälleen, että ei-kuoren liima on tehty tahallaan surkeaksi, mutta kyllä se oli yhtä huonoa kyllä-kuoressakin. Jäi OHO-lehti tilaamatta.

2 on viitsinyt kommentoida:

Vai on rouva Clinton neljän vuoden päästä vähän vanha. Entäs Arska? Molemmat ovat syntyneet vuonna 1947, Arnold heinäkuussa ja Hilary lokakuussa. Vaikka kuin on realismia ajatella, että naiselle ikä on suurempi rasite kuin miehelle, niin vihaksi pistää joka kerta, kun nuoret miehet noin kepeän luontevasti asian heittävät..

11/05/2004 12:02:00 ap.  

Aivan kuin minulla olisi omia mielipiteitä... Luulin yleisen näkemyksen olevan, että Hillaryn olisi kuulunut pyrkiä jo tällä kertaa. En tiennyt, että ovat samana vuonna syntyneet.

11/05/2004 07:57:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds