Hesari tykkää omenoista

Ei pure Hesarikaan enää omppua. Alkaa tuntua, että Apple on jälleen saavuttamassa aikoinaan ollutta ja sittemmin mennyttä medioiden lellikin asemaa myös Suomessa. Tuoreimman Tekniikan maailman iMac-juttu oli jälleen kovin positiivista luettavaa, ja tämänpäiväinen Hesari äityy kehumaan iBookia kuin huvikseen. Hinta & Laatu -sivuilla tuskaillaan hankalien tietokonemainosten parissa ja kerrotaan oheisjutussa, kuinka iBook hurmasi helppoudellaan [maksullinen artikkeli].

Vaikka laitteiden kehuminen on yleensä mainosmiesten työtä, iBookin kohdalla voi tehdä poikkeuksen ja suositella sitä varauksitta arkikäyttöön.


Kummasti tahtovat valita moneen juttuun tuon suuren 14-tuumaisen mallin, jossa ei ole mitään oleellista etulyöntiä pienempään nähden, näyttökin toimii samalla resoluutiolla. 12-tuumainen on sen sijaan reilulla kahden kilon massallaan [kyllä se taas jaksaa nipottaa] aivan eri tasoa kuin vastaavan hintaluokan PC-klohmut, jotka eivät edes kehtaa punnnitustuloksiaan mainoksissa ilmoittaa. Minä en ainakaan tuota isoa isoa.

Silmiin on pistänyt myös iTunes Music Storen saama laaja julkisuus niin Cityssä kuin Hesarissa. Vaikka Microsoftkin avasi oman kauppansa vastikään, siitä ei ole hiiskuttu missään [täälläkään...]. Kovin hankalaa meille kitisijöille, kun lehdet ovat yhtäkkiä samalla puolella...

2 on viitsinyt kommentoida:

“Kovin hankalaa meille kitisijöille, kun lehdet ovat yhtäkkiä samalla puolella...”

Minusta alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että ollakseni aidosti marginaalihenkinen, minun on ruvettava Apple-vastaiseksi. Se on vain hiukan hankalaa, kun ei ole oikeasti juuri nimeksikään kokemuksia kyseisen putiikin laitteista.

PC:n iTunes-ohjelmasta en erityisesti pidä, ja QuickTime on suorastaan riesa. Näistä voisin ehkä aloittaa.

11/17/2004 01:45:00 ip.  

Olen pohtinut samaa ongelmaa. Pitääpä kirjoittaa aiheesta.

11/17/2004 01:58:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds